Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Το Αργοναύτης είναι κατασκευασμένο το 1999, έχει χωρητικότητα 74.88gt, διεθνές διακριτικό SX 8149, νηολόγιο Ρεθύμνου 18, φοράει δυο κύριες μηχανές FORD MERMAID MIRAGE II (650 BHP). Το πλοίο έχει μήκος 19,90 μέτρα, πλάτος 6,20 μέτρα και δούλευε σαν εκδρομικό στη Κρήτη. Το 2012, to είχα πετύχει τραβηγμένο έξω στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Edited by Nick the Greek
Link to comment
Share on other sites

Λογικό να μην το είδες γιατί από το 2014 το Αργοναύτης πουλήθηκε στην Εύβοια στην οικογένεια Κουτσουρη και πλέον έχει νηολόγιο Αιδηψού 53. Το Αργοναύτης κάνει πλέον μονοήμερες κρουαζιέρες από το Πευκί της Βόρειας Εύβοιας με προορισμό την Σκιάθο. Οι φωτογραφίες είναι από τη σελίδα του πλοίου στο facebook.

Argonaftis.jpg

Argonaftis (2).jpg

Argonaftis Pefki.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • polmyt changed the title to Αργοναύτης (N. Αιδηψού 53)
  • 2 months later...

Φέτος έγινε μετασκευή στο Αργοναύτης στο ναυπηγείο Μακεδονίας. Το αποτέλεσμα της μετασκευής είναι εντυπωσιακό και να μην μοιάζει καθόλου η υπερκατασκευή του πλοίου τώρα με το πριν!! Το κατάστρωμα του σαλονιου πλέον είναι σε άλλο το πλάτος του πλοίου. Η γέφυρα του πλοίου μεταφέρθηκε ένα κατάστρωμα πιο πάνω. Τέλος τα σωστικα μέσα μεταφέρθηκαν στη κόντρα γέφυρα από τη πρύμη που ήταν πριν. Οι φωτογραφίες είναι από τη σελίδα του ναυπηγείου στο Facebook. 

FB_IMG_1524881985382.jpg

FB_IMG_1524881988479.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Η αλλαγη στο πλοιο είναι εντυπωσιακη.Οταν το ειδα δεν καταλαβα καν ποιο ηταν και αναρρωτιομουν πως και δεν το εχουμε ξαναδει

Να το δουμε λοιπον στη Σκιαθο.Εικαζω ότι εκτος από το λιμανι πιανει και διαφορες παραλιες του νησιου όπως Κουκουναριες κλπ

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 2 months later...
  • 1 year later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...