Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Μηχανική βλάβη στη μία, εκ των δύο, αριστερών κύριων μηχανών παρουσίασε χθες το βράδυ το Ε/Γ-Ο/Γ «ΤΖΕΤ ΦΕΡΡΥ 1» Ν.Π. 10742, ενώ εκτελούσε δρομολόγιο από Σκιάθο προς Άγιο Κωνσταντίνο. Το πλοίο κατέπλευσε ασφαλώς στο λιμάνι του Αγ. Κωνσταντίνου όπου του απαγορεύτηκε ο απόπλους μέχρι αποκαταστάσεως της βλάβης και επιθεώρησή του από ΤΚΕΠ λιμένα Στυλίδας.

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Βλάβη στον καταπέλτη είχε την Παρασκευή το ΤΖΕΤ ΦΕΡΡΥ. Στη Σκόπελο χρειάστηκαν 2 γερανοί για να τον σηκώσουν όπως μου είπε κάποιος από το πλήρωμα του ΕΞΠΡΕΣ ΣΚΙΑΘΟΣ. Εγώ το είδα να βγαίνει από το λιμάνι της Σκιάθου κατά τι;20:30 με κατεύθυνση τη Σκόπελο και όχι τον Άγιο όπως και θα έπερεπε αφού είχε πάει πριν Σκόπελο. Γιατί άραγε; Ουδείς γνώριζε να μου απαντήσει...

Link to comment
Share on other sites

φιλε express δεν σε ξεχασα απλα εχω πολυ τρεξιμο εδω.

στο θεμα μας... τι εγινε με το jetferry , ερχοταν στη Σκοπελο απο Αγιο Κωνσταντινο και Σκιαθο λιγα μολις μέτρα απο τον προβλήτα γυρω στα 4 μέτρα κοπηκε η μια "μπουκαλα" να την χαρακτηρισω ή το ενα συρματοσχοινο καλυτερα απο τον καταπέλτη με αποτέλεσμα ολοκληρη ή ακρη του καταπέλτη να βρεθεί στη θάλασσα

ευτυχως ο ανθρωπος του πληρωματος που βρισκοταν πανω στοκαταπελτη καταφερε και συρθηκε μεσα στο πλοιο. με την βοηθεια ενος γερανου που σηκωσε την αριστερη πλευρα που ειχε κοπει και το συρματοσχοινο το ανεβασε πανω στον προβλητα και αποβιβαστηκε σχετικα γρηγορα ολος ο κοσμος και τα αυτοκινητα. το ιδιο βραδυ το πλοιο σηκωσε καταπελτη και εφυγε απο Σκοπελο και την επομενη και ολας μερα ξεκινησε κανονικα τα δρομολογια (εστω και αργα το βραδυ)

Link to comment
Share on other sites

Το πρόβλημα παρουσιάστηκε στην υδραυλική μπουκάλα του καταπέλτη από τη Πέμπτη, αλλά κάνανε κάποιες μικρό πατέντες που δε πιάσανε. Τη Παρασκευή μου φαίνεται ότι το πλοίο καθυστέρησε κατά 2 ώρες (αντί για 15:00 έφυγε στις 17:00) την αναχώρηση, περιμένοντας να περάσει από την επιθεώρηση.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...