Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

H Cretan Daily Cruises ξεκίνησε πριν από 20 χρόνια, το καλοκαίρι του 1995, όταν το πρώτο πλοίο εταιρίας άνοιξε για πρώτη φορά οργανωμένα την ημερήσια κρουαζιέρα από την Κίσαμο, στο νησί των πειρατών τη Γραμβούσα και στη λιμνοθάλασσα του Μπάλου.

Το 2005 συστήθηκε η Κοινοπραξία Ναυτικών Εταιριών Gramvousa Balos Cruises. Στη συνέχεια, η Κοινοπραξία πρόσθεσε την πειρατική ημερήσια κρουαζιέρα, καθώς και την συναρπαστική βραδινή κρουαζιέρα στον κόλπο της Σούδας Χανίων με το Black Pearl. Αργότερα, προστέθηκε και ημερήσια κρουαζιέρα από την Ιεράπετρα, στο νησί Χρυσή (Γαιδουρονήσι), καθώς και η ημερήσια κρουαζιέρα από τον Μακρύ Γιαλό στο Κουφονήσι. Πλέον είναι η μεγαλύτερη Κοινοπραξία Επιβατηγών Τουριστικών Πλοίων στη χώρα μας.

 

Τον Μάρτιο 2015 και εξ αιτίας της δραστηριότητάς της και σε άλλο νομό της Κρήτης (Λασιθίου), η Κοινοπραξία μας μετονομάστηκε σε Cretan Daily Cruises, αποτελείται από εννέα (9) Ναυτικές Εταιρίες και έχει στην πλοιοκτησία της εννέα (9) Επιβατηγά-Τουριστικά πλοία. Ο στόλος της αποτελείται από τα ακόλουθα πλοία: το Γραμβούσα, το Spirit of Athos, το Πόρτο Γραμβουσα, το Χρυσή Εξπρές, το Γραμβούσα Εξπρές, το Μπάλος, το Μπάλος Εξπρές, το Black Pearl και το Ευδοκία

Edited by proud_ionian
tag
Link to post
Share on other sites
 • 4 months later...
 • 1 month later...
 • 2 weeks later...
 • 5 weeks later...

ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΣΤΗ ΓΡΑΜΒΟΥΣΑ με την Cretan Daily Cruises

Quote

 

Την Τετάρτη 29/6, παραμονή των Αγίων Αποστόλων, θα αναχωρήσει πλοίο της Cretan Daily Cruises από το λιμάνι της Κισάμου στις 18.30 με προορισμό το νησί Ήμερη Γραμβούσα, όπου θα γίνει ο εσπερινός και το παραδοσιακό μοναδικό πανηγύρι των Αγίων Αποστόλων. Επιστροφή του πλοίου στο λιμάνι Κισάμου στις 01.00.
Τιμές εισιτηρίων με δύο καλαμάκια σουβλάκια ανά άτομο:

5 ευρώ για επιβάτες 3-12 ετών και 7 ευρώ για επιβάτες άνω των 12 ετών.
Πληροφορίες/Κρατήσεις τηλ. 28220 22888 και 28220 24344

 

Link to post
Share on other sites
 • 4 months later...
 • 2 weeks later...

Οι κρουαζιέρες της Cretan Daily Cruises σταμάτησαν για την φετινή χρονιά στο κόλπο της Σούδας την 01/10/16 και στη Χρυσή στις 31/10/16. Αναμένεται να επιστρέψουν τα πλοία της στις εκδρομές στη Κρήτη τον Απρίλιο του 2017.

Link to post
Share on other sites
 • 4 months later...

Ημερήσιες κρουαζιέρες από την Ιεράπετρα στη Χρυσή με την Cretan Daily Cruises θα ξεκινήσουν περίπου στις 10 Μαΐου. Οι εκδρομές θα πραγματοπιουνται από τα Χρυσή Εξπρες, Μπαλος, Μπαλος Εξπρες και Αριστοβουλος Β.

Link to post
Share on other sites
 • 4 weeks later...

Η πρώτη κρουαζιέρα του 2017 της Cretan Daily Cruises για Μπάλο & Γραμβούσα ξεκίνησε την Κυριακή 23 Απριλίου με το πλοίο Γραμβούσα Εξπρές. Ώρα καθημερινής αναχώρησης 10.40 και ώρα επιστροφής 17.45.

Edited by proud_ionian
Link to post
Share on other sites
 • 4 weeks later...
 • 3 weeks later...
 • 3 weeks later...

ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΣΤΗ ΓΡΑΜΒΟΥΣΑ
Το Πεμπτη 29/6, παραμονή των Αγίων Αποστόλων, θα αναχωρήσει πλοίο μας από το λιμάνι της Κισάμου στις 18.30 με προορισμό το νησί Ήμερη Γραμβούσα, όπου θα γίνει ο εσπερινός και το παραδοσιακό μοναδικό πανηγύρι των Αγίων Αποστόλων. Επιστροφή του πλοίου στο λιμάνι Κισάμου στις 01.00.
Τιμές εισιτηρίων με δύο καλαμάκια σουβλάκια ανά άτομο: 
5 ευρώ  για επιβάτες 3-12 ετών και 7 ευρώ για επιβάτες άνω των 12 ετών.
Πληροφορίες/Κρατήσεις τηλ. 28220 22888 και 28220 24344

Link to post
Share on other sites
 • 1 month later...

Μοναδικές καλοκαιρινές εμπειρίες στην Κρήτη με άρωμα κρουαζιέρας

Quote

Ταξιδέψτε σε μερικές από τις ομορφότερες γωνιές της Κρήτης μέσα από ένα όμορφο φωτογραφικό αφιέρωμα και ανακαλύψτε όλα όσα μπορεί να απολαύσετε ως επισκέπτης. Λίγοι τόποι μπορούν να προσφέρουν στον επισκέπτη, τόσες πολλές εμπειρίες και συγκινήσεις, όπως η Κρήτη.

Αυτό μας υπενθυμίζει κάθε καλοκαίρι, η Cretan Daily Cruises, με τις κρουαζιέρες που πραγματοποιεί, σε διάφορες όμορφες γωνιές του τόπου μας.

Κάθε κρουαζιέρα και μια μοναδική εμπειρία. Κάθε κρουαζιέρα και μια διαφορετική πλευρά της Κρήτης.

Και πάντα πρωταγωνιστής, οι μαγευτικές εικόνες.

1.ΕΝΕΤΙΚΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Ημερήσια κρουαζιέρα από Κίσαμο στην θρυλική Γραμβούσα και στην ξακουστή λιμνοθάλασσα του Μπάλου.

2.ΜIA ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΠΕΙΡΑΤΙΚH ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

Ημερήσια κρουαζιέρα από την Σούδα στην Αλμυρίδα, στο Μαράθι και στο Λουτράκι με το πειρατικό πλοίο 'BLACK PEARL'

3. ΕΝΑ ΞΕΦΑΝΤΩΜΑ AΛΛΙΩΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ

Βραδινή κρουαζιέρα στον κόλπο της Σούδας με δείπνο, ζωντανή μουσική, χορευτικό συγκρότημα και χορό στο πλοίο.

Τελικά η Κρήτη, είναι πολύ περισσότερα απ’ όσα έχουμε φανταστεί

Πληροφορίες και κρατήσεις στα τηλέφωνα 28220 22888/24344 και στο www.cretandailycruises.com

 

Link to post
Share on other sites
 • 1 month later...

Ανακοίνωση της CHRISSI DAILY CRUISES για την ενίσχυση του ΟΦ Ιεράπετρας

Quote

Το Διοικητικό Συμβούλιο της CHRISSI DAILY CRUISES ανακοινώνει ότι μετά από πρόταση του ΟΦ Ιεράπετρας και σεβόμενο την ιστορία του, τις προσπάθειες του Δ.Σ. του και την αγάπη των φιλάθλων που επιθυμούν να θαυμάσουν την ομάδα τους να αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική κατηγορία, θα στηρίξει με κάθε δυνατό τρόπο τη δύσκολη αυτή προσπάθεια της ομάδας, που έχει κάνει περήφανο το Λασίθι. Η στήριξη αυτή, που εκφράζεται σε χορηγία και συμμετοχή μας στο Δ.Σ. της ομάδας, αποτελεί τιμή για την εταιρία μας, αφού όλοι μαζί θα συμπλεύσουμε σε μια κοινή προσπάθεια. Στο ταξίδι αυτό καλούμε όλους τους Λασιθιώτες, φιλάθλους και μη, να στηρίξουμε την ομάδα μας και να της ευχηθούμε να είναι «καλοτάξιδη», στην πορεία της στην Γ’ Εθνική.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Ο Πρόεδρος

Αθανάσιος Π. Χηνόπουλος

 

Link to post
Share on other sites
 • 2 weeks later...
 • 4 weeks later...
 • 5 months later...

Η Chrissi Daily Cruises συμμετέχοντας στην πανελλαδική εθελοντική εκστρατεία καθαρισμού “Lets do it Greece” και σε συνεργασία με το Δήμο Ιεράπετρας, θα διαθέσει το πλοίο Balos Express για την δωρεάν μετάβαση των εθελοντών από την Ιεράπετρα στο νησί Χρυσή την Κυριακή 29 Απριλίου, προκειμένου να καθαριστεί το νησί από τα υπάρχοντα απορρίμματα. Αναχώρηση του πλοίου από το λιμάνι της Ιεράπετρας στις 10.00 το πρωί.

Link to post
Share on other sites
 • 2 weeks later...

Υποτροφία ενός μαθητή Β ή Γ Λυκείου στο θερινό σχολείο νεανικής επιχειρηματικότητας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών από την Cretan Daily Cruises

Quote

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία μας θα χορηγήσει την παραπάνω υποτροφία σε ένα μαθητή προερχόμενο από οικογένεια του προσωπικού μας.
Η υποτροφία καλύπτει το κόστος συμμετοχής στο σεμινάριο που είναι 350 ευρώ, καθώς και τα εισιτήρια προς και από την Αθήνα. 
Το πολύ αξιόλογο αυτό θερινό σεμινάριο που διοργανώνεται στους χώρους του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών διαρκεί 2 εβδομάδες (από 28 Ιουνίου έως 12 Ιουλίου 2018).
Πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στο www.yes.aueb.gr
Όσοι έχετε παιδιά δευτέρας ή τρίτης Λυκείου που ενδιαφέρονται για το πρόγραμμα, να δηλώσετε συμμετοχή έως τις 25/5/2018.
Η επιλογή του μαθητή θα γίνει με κλήρωση.
Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με την κα. Νικολακάκη Αριστέα στο τηλέφωνο 28220 22888 εσωτ. 214.

 

Link to post
Share on other sites
 • 2 weeks later...

Οι ημερήσιες κρουαζιέρες της Cretan Daily Cruises στο κόλπο της Σούδας, θα ξεκινήσουν στις 26 Μαΐου με το Black Pearl με καθημερινές αναχώρησεις (εκτός Κυριακής) στις 10.00 από το λιμάνι της Σούδας και επιστροφή στις 17.00.

Link to post
Share on other sites

Τα δρομολόγια των ημερήσιων κρουαζιέρων της Cretan Daily Cruises από Κίσσαμο για Μπάλο Γραμβούσα αυτή την περίοδο είναι ως εξής:

Quote

1η αναχώρηση στις 10.40 και επιστροφή στο λιμάνι στις 17.45
2η αναχώρηση στις 12.30 και επιστροφή στο λιμάνι στις 19.30

 

Link to post
Share on other sites
 • 1 month later...

ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΣΤΗ ΓΡΑΜΒΟΥΣΑ
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γραμβούσας σε συνεργασία με την Cretan Daily Cruises, διοργανώνουν προσκυνηματική εκδρομή για τον εορτασμό των 12 Αποστόλων, στο νησί της Ήμερης Γραμβούσας την Παρασκευή 29/06/2018, όπου θα γίνει Εσπερινός με αρτοκλασία. Στο νησί θα λειτουργήσει ταβέρνα με παραδοσιακό γλέντι.
Το πλοίο θα αναχωρήσει από το Λιμάνι της Κισάμου στις 18:30 και θα επιστρέψει στη 01:00. Τιμή εισιτηρίου 5€. Παιδιά κάτω των 12 ετών, δωρεάν.
Η εταιρεία θα διαθέσει μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια  για την ενίσχυση του έργου του Πολιτιστικού  Συλλόγου Γραμβούσας. 
Πληροφορίες/Κρατήσεις τηλ. 28220 22888 και 28220 24344

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...