Jump to content
Shipfriends

El Abbassia (IMO 8222226)


Recommended Posts

Όσα γράψαμε για το KYRANNIS, ισχύουν πάνω κάτω και για το EL ABBASSIA. :)

Το EL ABBASSIA (IMO 8222226) έχει κατασκευαστεί στην χώρα μας το 1982. Eξ όσων γνωρίζουμε, δεν πρέπει να ταξίδεψε ποτέ στις θάλασσες μας, εκτός βέβαια από το ταξίδι του προς την Τυνησία, όπου και συνεχίζει να δραστηριοποιείται μέχρι και σήμερα ανάμεσα στο Sfax και το νησί Kerkennah για την εταιρεία Sonotrak με έδρα το Sfax.

Ως πρώτο του όνομα (με το οποίο κατασκευάστηκε ???) αναφέρεται το EL LOUD III το οποίο έφερε μέχρι το 1997, οπότε και μετονομάστηκε σε EL ABBASSIA.

Στο πλοίο έχουμε ξανααναφερθεί στο θέμα "Ελληνικές παντόφλες στο εξωτερικό" όπου και έχουμε δει και κάποιες φωτό του. Να δούμε ακόμα μία, αριστερά στην φωτό, μαζί με το KYRANNIS στο Kerkennah της Τυνησίας, από τον Μάιο του 2009.

post-2102-0-03248200-1330331529_thumb.jp

Euan Cameron @ picasa

---------------

(1982, ex- El Loud III)

Edited by polmyt
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Mπορούμε για πρώτη φορά να δούμε το ΕL ABBASSIA και σε "πλήρη ανάπτυξη", σε μία όμορφη φωτογραφία από το shipspotting στο Σφαξ της Τυνησίας, μόλις τον Φεβρουάριο που μας πέρασε. Να προσθέσουμε στα στοιχεία του πλοίου ότι έχει κατασκευαστεί στο ναυπηγείο Αναστασιάδη - Τσορτανίδη του Περάματος.

ShipSpotting.com

1570747.jpg

© Yevgeniy B.

Edited by polmyt
Link to comment
Share on other sites

Απο τις πιο ασχημες παντοφλες που εχω δει.Καποια στιγμη πρεπει να μεγαλωσαν και τους εσωτερικους χωρους γιατι παρα ειναι μεγαλοι για παντοφλα.Λιγο ακομα και θα ηταν κλειστου τυπου :P

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ, από τις πιό άσχημες παντόφλες (γενικώς), και προσωπικά για μένα η πιό άσχημη Ελληνικής κατασκευής. Δεν μπορώ φυσικά να γνωρίζω αν βάλανε το χεράκι τους τίποτα ....Τυνησιακά μαστόρια σε κάποια ίσως κατοπινή μετασκευή. Πάντως εκτός του συνόλου, μέχρι και η γέφυρα (η φάτσα) δεν δείχνει για κλασσικής Ελληνικής παντόφλας, και μάλιστα κάπως νέας, του 1982.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
On ‎1‎/‎6‎/‎2012 at 9:24 PM, polmyt said:
Απο τις πιο ασχημες παντοφλες που εχω δει.

Στα δύσκολα φαίνονται οι φίλοι. Αμέ, τι νόμιζες ??? Αφού σου αρέσει τόσο πολύ :P ορίστε άλλη μία φωτό του πλοίου, με το πρώτο του όνομα, ως EL LOUD III δηλαδής, τον Αύγουστο του 1995.

ShipSpotting.com

1580919.jpg

© TRIANTAGG

Edited by polmyt
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...