.voyager Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 (edited) Σαντορίνη-Ουρουγουάη, το δρομολόγιο της καρδιάς μου ακολούθησε αυτό το σκαρί! Κάτι γλίτσες δικές μου λέω, όχι για το Golden Blaze LOL Αλλά μιας και μας το θύμισε ο Π100, να το δούμε κι από μένα σε κάποιες εμφανίσεις του στη Σαντορίνη. Για την ακρίβεια ενώ πλέει για να αγκυροβολήσει ανάμεσα σε Νέα και Παλαιά Καμένη, έξω από το νησί με προορισμό τον Αθηνιό και πλησιάζοντας στο λιμάνι. Πιθανότατα να το δούμε και σε φωτός από Colonia στο 2018. Edited December 29, 2017 by .voyager
ithermos Posted February 9, 2024 Posted February 9, 2024 Το συμπαθές τενεκεδάκι συνεχίζει να εκτελεί δρομολόγια στην γραμμή Buenos Aires-Colonia με τα σινιάλα της Colonia Express. Ανταγωνίζεται το ένατο αδέρφι του Atlantic III (το οποίο τώρα παρατήρησα ότι έχει διαφορά στο design της γέφυρας από τα υπόλοιπα 8, πιθανόν να οφείλεται σε νέα κατασκευή μετά από ζημιά;; ) και εκτελεί δρομολόγια για λογαριασμό της Buquebus. Το πέρασμα γίνεται σε περίπου 1 ώρα με ταχύτητες 27-30 μιλίων. Μου κάνει εντύπωση ο αριθμός επιβατών, 651 σύμφωνα με την εταιρεία του, καθώς όλα τα αδερφά βγήκαν με capacity 450 θεωρητικά...
Recommended Posts