HS_4 Posted August 1, 2023 Posted August 1, 2023 (edited) Φαίνεται να έχει στρώσει κάπως αν και κάθε μέρα φτάνει με καθυστέρηση τουλάχιστον Πάρο που το παρακολουθώ. Βέβαια κάθε μέρα ταξιδεύει σχεδον με πρωτόκολλο. Edited August 1, 2023 by proud_ionian quote
bsdelos Posted August 1, 2023 Posted August 1, 2023 Επανήλθε το βαπόρι στα φυσιολογικά του επίπεδα. Με 34kn μετά την Κύθνο. Μα καλά τόσο πολύ φορτίο έχει και έφαγε το πρωί τέτοια φρίκη?
Panagia Ekatontapiliani Posted August 1, 2023 Author Posted August 1, 2023 Δεν ήταν θέμα φορτίου!! Είχε κάποιο θέμα και αποκαταστάθηκε εν πλω!!
mpolo Posted September 10, 2023 Posted September 10, 2023 Και εδω βλαβουλα στον καταπελτη. https://www.iefimerida.gr/ellada/peiraias-kollise-i-mpoykaporta-toy-high-speed-4?fbclid=IwAR1Lie0pd5YY_K3iABZ84aVf1NMEQE2h9LmOz4oEJOOK7c-WD94ehZPnh3o
Panagia Ekatontapiliani Posted September 11, 2023 Author Posted September 11, 2023 Η ανακοίνωση του ΥΕΝ για την απαγόρευση απόπλου του Ε/Γ-Ο/Γ-ΤΑΧ Highspeed 4 στον Πειραιά Quote Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, το Α’ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, για δυσλειτουργία του κεντρικού καταπέλτη οχημάτων του Ε/Γ-Ο/Γ-ΤΑΧ “HIGHSPEED 4” Ν. Π. 10773, κατά τον κατάπλου του στον λιμένα Πειραιά, με αποτέλεσμα την αδυναμία ανοίγματος του και εκφόρτωσης των οχημάτων. Στη συνέχεια, κατόπιν αποβίβασης των επιβατών, πραγματοποιήθηκε, με μέριμνα του πληρώματος, προσωρινή αποκατάσταση της βλάβης και εκφόρτωση των οχημάτων. Από το Α' Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, απαγορεύτηκε ο απόπλους του εν λόγω πλοίου μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης, την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί και πιστοποιητικού αξιοπλοΐας του Κλάδου Ελέγχου Πλοίων/Διεύθυνση Ελέγχου Πλοίων.
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now