HIGHSPEED 6 Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 (edited) Παιδια υπαρχει εντονη φημολογια οτι η HSW ενδιαφερεται να αποκτησει το milenium tres..Γνωριζει κανεις κατι περαιτέρω επι του θέματος?? Υ.Γ. την συγκεκριμενη πληροφορια μου την επιβεβαιωσε και ατομο απο το Highspeed 6 ,οταν ειχα ταξιδεψει πριν λιγο καιρο.. Edited February 8, 2018 by Nick the Greek tag
Panagia Ekatontapiliani Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Προς το παρόν δε πρέπει να ισχύει κάτι τέτοιο. Σε μια δύσκολη οικονομική περίοδο για τις εταιρείες δε μπορώ να φανταστώ θα κινηθεί για αγορά ενός ταχυπλόου, εάν δε πουληθεί κάποιο από τα υπάρχοντα της.
HIGHSPEED 6 Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 Ακουγεται παρα πολυ εντονα οτι το Highspeed 1 θα πωληθει εντος των προσεχων μηνων.. Οποτε η εταιρια θα ειναι ενα ταχύπλοο μειων..Η φημολογια για το milenium tres εχει ξεκινησει εδω και αρκετο καιρο, οποτε δεν αποκλειεται να το δουμε στα νερα μας..Τωρα θα δουμε τελικα αν θα γινει πραξη η αν θα παραμεινει τελικα φημολογια..
MarkCreta Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 Το ταχύπλοο φέρει όνομα Volcan De Tirajana, ταξιδεύει για λογαριασμό της Naviera Armas και ενώνει τη νότια Ισπανία (Motril) με το βόρειο Μαρόκο (Melilla) σε 2 ώρες και 35 λεπτά
Panagia Ekatontapiliani Posted November 11, 2018 Posted November 11, 2018 Το Volcan de Tirajana βρίσκεται για δεξαμενισμο στο Λας Πάλμας από τις 5 Νοεμβρίου.
Panagia Ekatontapiliani Posted November 24, 2018 Posted November 24, 2018 Το Volcan de Tirajana ολοκλήρωσε το δεξαμενισμό του στο ναυπηγείο του Astican, όπου φόρεσε τα νέα εμφάνιση της Naviera Armas που είχαμε δει πρώτη φορά στο Volcan De Teno, ενώ από την 1η Δεκεμβρίου θα αντικαταστήσει το Volcan De Teno.
Nick the Greek Posted January 29, 2021 Posted January 29, 2021 Η γραμμή του είναι El Hierro - Tenefire, γραμμή στην οποία επανέρχεται σήμερα, μετά από περίοδο ακινησίας.
Nick the Greek Posted February 21 Posted February 21 Δεν ξέρω για εσάς, εμένα πάντως αυτό το Volcan de Tirajana όποτε το ακούω μου θυμίζει τραχανά. Το καλοκαίρι του 2023 οπότε και το βλέπουμε να αναχωρεί από το Los Cristianos ήταν στη γραμμή του El Hierro, γραμμή η οποία τότε τουλάχιστον εκτελούταν μία φορά την ημέρα. Οπότε έπρεπε να είσαι ακριβής για να το πετύχεις. Έκτοτε το πλοίο έχει μετακομίσει στη γραμμή Los Cristianos - Santa Cruz de La Palma. Εξτραδάκι με σινιάλα Trasmediterranea, 11 χρόνια πρίν στο Algeciras, όταν αυτό σαν Milenium Tres έκανε δρομολόγια στο Στενό.
Recommended Posts