Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Posted

Ενω ο συναδελφος Νησος Χιος εχει πηξει στα νεοτευκτα εγω θα βαλω ενα βαπορα 20αρη + + ετοιμαζοντας κι αλλο βαπορα ακομα παλαιοτερο :D

Επειδη εχει γινει πατεντα για να γυρναει σωστα το βαπορι και οχι με αξονα το κεντρο του πλοιου για να μην πεσετε θυματα εκπληξης πρεπει να ξετικαρετε απο τις ρυθμισεις γραφικων το "Check Object Collision" ;)

[hide]BLUE_HORIZON.rar[/hide]

post-23-128326983567_thumb.jpg

Posted

εχω μια απορεια.στο κεφαλοννια και στο blue horizon συνεχεια μ βγαζει μηνυμα the boat is capsizing.παω να το ξετικαρω απο το boats αλλα δεν ξετικαρεται με τιποτα.γνωριζει καποιος κατι?αν μπορει να με βοηθησει θ ημουν ευγνωμων

ευχαριστω εκ των προτερων.

Posted

Αν οντως δεν αλλαζει το capsize απο τις ρυθμισεις των boats τοτε προσπαθησε να αλλαξεις το αρχειο boat.cfg που βρισκεται στον φακελο του πλοιου.

Posted

Καλα αν δεν ξερεις αστο.Δοκιμασε να το αντικαταστησεις με το boat.cfg ενος αλλου πλοιου που σου παιζει κανονικα στο παιχνιδι(να βρεις αναλογων διαστασεων και ταχυτητας).

Posted

δυστυχως και σε μένα τα ίδια με τον dimhaj.

ξετσεκάρεται μόνο άμα επιλέξω submerged, αλλα φυσικά αυτο δεν είναι λύση!!

Αν βρει λύση κάποιος και για μας τους ...λιγότερο σχετικούς με το σπόρ :D,

αναμένουμε!!

Posted

Αυτο μαλλον πρεπει να γινεται λογω διαφορετικης εκδοσης παιχνιδιου η καποιου update που δεν εχετε (ή δεν εχω ισως)

Posted
εχω μια απορεια.στο κεφαλοννια και στο blue horizon συνεχεια μ βγαζει μηνυμα the boat is capsizing.παω να το ξετικαρω απο το boats αλλα δεν ξετικαρεται με τιποτα.γνωριζει καποιος κατι?αν μπορει να με βοηθησει θ ημουν ευγνωμων

ευχαριστω εκ των προτερων.

OK!, το έλυσα!

το ίδιο ακριβώς πάθαινα και στα [εξαιρετικά!!] θεόφιλος και μυτιλήνη.

πας στο options και ξετικάρεις το "capsise when tilted"

Posted

φιλε φανη μηπως μπορεις ν μ περιγραπσεις ακριβως τα βηματα που κανει γιατι δν ωρισκω τπτ??

Posted

λοιπον φίλε,

πατας "Ο" , απο εκει την καρτέλα "boat" και ξε-τσεκαρεις το "capsize when tilted"

θα προσπαθήσω να επισυνάψω εικόνα, αν οχι, στειλε πμ το μεηλ σου να σου δειξω.

Posted

φανη ευχαριστω πολυ...επιτελους κεφαλονια!!!το θεοφιλος σου παιζει γιατι εμενα πριν ξεζιπαρω μ βγαζει σφαλμα