Jump to content
Shipfriends

Νεκρός Έλληνας οδηγός στο λιμάνι της Ανκόνα


Recommended Posts

Έλληνας οδηγός φορτηγού μαχαιρώθηκε θανάσιμα από συνάδελφό του, επίσης Έλληνα, στο λιμάνι της Ανκόνα την Τετάρτη, όπως μετέδωσε το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι δυο οδηγοί συνεπλάκησαν μόλις αποβιβάσθηκαν από το φέρυ - μποτ «Ellenic Spirit», το οποίο εκτελεί τη διαδρομή Ανκόνα - Πάτρα. Το θύμα έφερε τραύματα σε όλο του το σώμα. Τα αίτια του τραγικού περιστατικού παραμένουν αδιευκρίνιστα. Οι ιταλικές αρχές συνέλαβαν τον δράστη αλλά μέχρι τώρα, δεν έχουν δημοσιοποιήσει τα ονόματα των δυο Ελλήνων οδηγών.

ΑΠΕ - ΜΠΕ

enet.gr

Link to comment
Share on other sites

τα τοπικα μμε της πατρα μιλουν για εγκλημα παθους!!

οι 2 δραστες (αδερφια) και το θυμα ηταν φιλοι χρονια, ταξιδευαν παρα πολλες φορες μαζι και ειχαν μια πολυ ησυχη βραδια ολο γελια στο μπαρ του καραβιου.

οταν τον σκοτωσαν τον αφησαν μπρουμυτα στην καμπινα με το μαχαιρι καρφωμενο. το παραξενο ειναι οτι ουτε στους ιταλους, ουτε στη λιμενικη αρχη ηγουμενιτσας που εκανε προανακριση ειπαν λεπτομερειες για το τι ειναι εκεινο που τους "προσβαλε"

Link to comment
Share on other sites

Αν και δεν χρειαζεται να πουμε πολλα για αυτο το ασχημο συμβαν:(,στον τοπικο τυπο της Ανκονα αναφερουν τα στοιχεια του θυματος(30 χρονων δυστυχως...)και σχολιαζουν πως ο καβγας ξεκινησε στο γκαραζ του πλοιου,στην καμπινα μιας νταλικας.Το θυμα δεχτηκε 3 μαχαιριες στα κατω ακρα και στην προσπαθεια του να ξεφυγει,εφαγε αλλες 17 στο υπολοιπο σωμα με αποτελεσμα τον θανατο.:(

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...