Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Τη χειρότερη στιγμή ήρθε η βλάβη. Τώρα που λείπει το Άρτεμις και το Φοίβος. Για αυτό δεν εκτελέστηκε το δρομολόγιο των 09:30 από Πειραιά για Αίγινα.

Αλλά το πρόβλημα με το καταπέλτη ήταν μικρό έτσι το πλοίο συνέχισε τα δρομολόγια του.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Μηχανική βλάβη Ε/Γ-Ο/Γ «ΝΕΦΕΛΗ»

Πηγη: ΥΕΝ

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Πειραιά, από τον πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ «ΝΕΦΕΛΗ» ΝΠ 10648, ότι πριν τον απόπλου για την εκτέλεση του προγραμματισμένου δρομολογίου από Πειραιά για Πόρο-Αίγινα-Μέθανα με 277 επιβάτες, διαπιστώθηκε βλάβη στη δεξιά κύρια μηχανή.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους μέχρι επιθεωρήσεώς του, αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα Νηογνώμονα, ενώ οι επιβάτες προωθήθηκαν στους προορισμούς τους με μέριμνα της εταιρείας.

Περί ώρα 10:45, η βλάβη αποκαταστάθηκε και επετράπη η συνέχιση των πλόων του.

Εχω μια απορια σε ποια μηχανη εγινε η βλαβη?? Γιατι το πλοιο εχει 4 μηχανες και οχι δυο που τοτε λεμε δεξια και αριστερη μηχανη??

Link to comment
Share on other sites

Σημερα στο ταξιδι της επιστροφης απο το Πορο το Νεφελη υπεστει μια βλαβη μαλλον στην ιδια μηχανη με τη προηγουμενη βλαβη, ετσι σημερα το μεσημερι, το Νεφελη εδεσε στο Πειραια υπό το άγρυπνο βλεμα ενός ρυμουλκού

Link to comment
Share on other sites

Το Νεφέλη μπορεί να έχει ξεκινήσει τα δρομολόγια αλλά η ταχύτητα του είναι μειωμένη περίπου κατά 2 κόμβους από τη περίοδο προ της βλάβης. Ελπίζω ότι από αύριο θα επανέλθει σε κανονικές ταχύτητες.

Link to comment
Share on other sites

Τελικά επανήλθε σήμερα στις φυσιολογικές ταχύτητες του (δηλαδή 16+), μιας και προχθές κάτι δεν πήγε καλά όπως τα είχαν προγραμματίσει. Ελπίζω ότι αυτή τη φορά θα βρήκαν την οριστική λύση στο πρόβλημα τους.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...