Jump to content
Shipfriends

Ερευνες για τον εντοπισμό φορτηγού πλοίου


Recommended Posts

Συναγερμός έχει σημάνει από το πρωί στο υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, καθώς ο εκπρόσωπος της ναυτιλιακής εταιρίας "Λίτμαρ Σίπινγκ" που εδρεύει στον Πειραιά, δήλωσε την "εξαφάνιση" του ελληνικού μότορσιπ "Φίλιππος Κ.", το οποίο με 8μελές πλήρωμα - όλοι Έλληνες- και φορτίο 1.450 τόνους χύδην τσιμέντο έπλεε 95 νμ βορειοδυτικά της Αλεξάνδρειας, με κατεύθυνση τη Ζάκυνθο.

.

Πηγή: ΑΠΕ

Link to comment
Share on other sites

Παρόλο που τα επομενα αρθρα αφορουν διαφορετικο καραβι θα προλαβω και με πολυ προσοχη θα ευχηθω τα επομενα αρθρα να μην εχουν καμμια σχεση με το παραπανω συμβαν.

04/11/04 «Μπλόκο» φορτηγού πλοίου με τσιμέντο στο λιμάνι

25/11/04 Στη Ζάκυνθο η πρώτη εισαγωγή στην Ελλάδα

07/02/05 Μάχη… για το τσιμέντο

Πηγες των παραπάνω το GoZakynthos

Link to comment
Share on other sites

Ανοιχτά της Ιεράπετρας πλέει με ασφάλεια το μότορσιπ "Φίλιππος Κ", που αγνοούνταν από προχθές το απόγευμα, ενώ βρισκόταν 95 ν.μ. βορειοδυτικά της Αλεξάνδρειας, με φορτίο χύδην τσιμέντο και πλήρωμα οκτώ Ελληνες ναυτικούς.

Αργά το απόγευμα ο καπετάνιος του φορτηγού πλοίου επικοινώνησε με τον Θάλαμο Επιχειρήσεων του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας και διαβεβαίωσε τους αξιωματικούς, ότι οι ναυτικοί του είναι καλά στην υγεία τους, και το πλοίο πλέει για τον τελικό προορισμό του που είναι η Ζάκυνθος.

Επίσης, ανέφερε ότι η καθυστέρηση του πλοίου του, οφείλεται στην αλλαγή της πορείας του προς Αίγυπτο, στις 16:30 της 3ης Απριλίου και ενώ αυτό έπλεε 115 ναυτικά μίλια από Αλεξάνδρεια, ένεκα των επικρατούντων δυσμενών καιρικών συνθηκών (άνεμοι βόρειοι έντασης 8-9 μποφόρ).

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ON LINE

Τρίτη, 5 Απριλίου 2005 19:46

Τελευταία Ενημέρωση : 05/04/2005 19:49

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...