Jump to content
Shipfriends

Ατυχημα σε γκαραζ ferry


Recommended Posts

Σήμερα το πρωί, κατά τη φόρτωση του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου «ΙΟΝΙΣ» Ν.Π. 8775 , το οποίο θα εκτελούσε δρομολόγιο από Κυλλήνη για Ζάκυνθο, 59χρονος επιβάτης τραυματίστηκε, όταν προσπάθειά του να ανοίξει το πορτμπαγκάζ του Ι.Χ. οχήματός του, το οποίο είχε παρκάρει στην υπερυψωμένη ράμπα του πλοίου, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο κενό που υπήρχε στο τελείωμα της ράμπας, από ύψος περίπου 2,5 μέτρων, καταλήγοντας στο κυρίως κατάστρωμα του πλοίου.

Ο τραυματισθείς διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Αμαλιάδας, όπου διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί κάκωση κρανίου και κατάγματα και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ».

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Κυλλήνης.

πηγη: ΑΠΕ

Link to comment
Share on other sites

Επιβάτης μπορεί να σημαίνει και ο οδηγός του οχήματος. Επίσης, πολλές φορές μπαίνει το όχημα με τους επιβάτες για να μη καθυστερεί η φόρτωση και αποβιβάζονται στο γκαράζ. Δεν ξέρω για εσένα, αλλά εμένα μου έχει τύχει πολλές φορές. Το ζήτημα είναι ότι σε οποιοδήποτε υπερυψωμένο επίπεδο θα πρέπει να υπάρχει (κατά την γνώμη μου) κάποιο προστατευτικό, ώστε και μιά ζαλάδα να σου έρθει (ή εάν παραπατήσεις) να μην πας από κάτω. Αλλά, δυστυχώς δεν υπάρχει σε πολλά γκαράζ...ένα ρέλι και πολύ είναι.

ΥΓ.Τα παραπάνω δεν αφορούν το Ιονίς το οποίο δεν το ξέρω πως είναι, και πως λειτουργεί, και με το οποίο δεν έχω ταξιδέψει ποτέ.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...