Jump to content
Shipfriends

Καθυστέρηση στον απόπλου του «Εξπρές Πήγασος» λόγω κατάληψης φοιτητών


Recommended Posts

Με καθυστέρηση μίας ώρας απέπλευσε την Κυριακή από το λιμάνι του Καρλόβασου το «Εξπρές Πήγασος», λόγω της κατάληψης που έκαναν οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου, διαμαρτυρόμενοι για τις αλλαγές που προωθεί το υπουργείο Παιδείας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Οι φοιτητικοί σύλλογοι των τμημάτων Μαθηματικών, Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων, Στατιστικών και Αναλογιστικών Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, μέσω των Γενικών Συνελεύσεων τους, με ψήφισμά τους διαμαρτύρονται για προτεινόμενη την τροποποίηση του αρθρου 16 του Συντάγματος, που ορίζει τη Δημόσια και δωρέαν Παιδεία και τις αλλαγές που προωθούνται στο νόμο-πλαίσιο και αναφέρονται στο Δημόσιο Πανεπιστήμιο.

712036_b.jpg

πηγη: Ιn.gr

Link to comment
Share on other sites

Εξ όσων θυμάμαι,στην Ελλάδα υπάρχει ένας νόμος "περί παρακώλυσης τών συγκοινωνιών" ο οποίος όμως φαίνεται πως δέν εφαρμόζεται.

Link to comment
Share on other sites

Περίπου 45 λέπτα(αυτός ήταν κι ο χρόνος της συνολικής καθυστέρησης από το συμβάν) έφτασε καθυστερημένο στον Εύδηλο ο ΠΗΓΑΣΟΣ λόγω της κατάληψης η οποία ήταν ειρηνική και έληξε έτσι.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...