Jump to content
Shipfriends

πανδωρα

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ισως να εγινε συμφωνια με τα πληρωματα για να λαμβαναν τα οφειλομενα τους κατα την διαρκεια της ημερας , Και για να μη δεσει παλι ξαφνικα σε κανενα ενδιαμεσο λιμανι μεχρι τη Ροδο. Αυτο ακριβως ηθελα να πω και μαλλον παρεξηγηθηκα. Περιμενω και εγω να στειλω ενα ΙΧ απο Κρητη στη Ροδο εδω και μια βδομαδα...
  2. Απ΄οτι φαινετε ξεκινησε τελικα. Για να δουμε εαν θα φτασει ομως...
  3. Το οτι εδω και 10 μερες η Κρητη ειναι αποκλεισμενη με τα Δωδεκανησα, το ειπε κανεις??? Και το οτι εν΄οψη Μεγαλοβδομαδας και Πασχα δεν υπαρχει ΦΩΣ !!! ??? Εχει ξανα συμβει ποτε αυτο???
  4. Αυτη την στιγμη η GA εχει αποκλεισει εκβιαστικα ισως, την συνδεση της Κρητης με Κασοκαρπαθια και Ροδο. Δεν υπαρχει ουτε πλανο ουτε δρομομολογιο ουτε απαντησεις.Ποσο ποιο μεγαλο προβλημα μπορει να ειναι η παρουσια της GA στη θαλασσα ????
  5. Το MILENA ειχε προγραμματισμενη αναχωρηση σημερα 17.00 Η ωρα 19.15 και παραμενει ακινητο στον Πειραια !!!!! Τι εγινε παλι ????
  6. καλως σας βρηκα. Ξερετε τι τραγουδανε-κλαιγοντας οι ΛασιθιοτοΚασοΚαρπαθιοι τις τελευταιες μερες?? ....(ποιηση σε παραλαγη Ν.Καβαδια) Τα πειρατικα του καπτεν Μακη, που μ' αυτα θα φύγετε κι εσεις, είναι φορτωμένα με μπαξισ.. Οσο για το ΚΟΡΝΑΡΟΣ, 18.0 κομβους επιανε με 20 ποντους γκαζον απο κατω... Και τωρα ολοι αναπολουν τις παλιες καλες εποχες του... (Συγνωμη αν θεωρειται το πρωτο μου μηνυμα προσβλητικο, αλλα ειναι μια πραγματικοτητα που θελω να εκφρασω, εκ μερους αρκετων πολιτων)
×
×
  • Create New...