Jump to content
Shipfriends

captaintakis

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

  1. Α. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ - ΚΥΒΕΡΝΗΤΩΝ -------------------------------------------------------------------------------- 1. Κύκλος G.M.D.S.S / G.O Διάρκεια 3 ημέρες 14 - 17 - 18 Νοεμβρίου 2. Κύκλος A.R.P.A / RADAR Διάρκεια 2 ημέρες 19 - 20 Νοεμβρίου Οι ανωτέρω κύκλοι 1 και 2 θα γίνουν σε προσομοιωτή ( simulator) -------------------------------------------------------------------------------- Β. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ - ΚΥΒΕΡΝΗΤΩΝ - ΝΑΥΤΩΝ - ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ -------------------------------------------------------------------------------- 3. Κύκλος MEDICAL CARE Διάρκεια 2 ημέρες 21 - 24 Νοεμβρίου 4. Κύκλος BASIC TRAINING Διάρκεια 1 ημέρα 25 Νοεμβρίου 5. Κύκλος ADVANCE FIRE FIGHTING Διάρκεια 1 ημέρα 26 Νοεμβρίου 6. Κύκλος MEDICAL FIRST AID Διάρκεια 1 ημέρα 27 Νοεμβρίου 7. Κύκλος SURVIVAL CRAFTS & RESCUE BOATS Διάρκεια 1 ημέρα 28 Νοεμβρίου Οι ανωτέρω κύκλοι απο 3 έως 7 θα γίνουν στην τάξη με την χρήση Videotel. -------------------------------------------------------------------------------- Τα σεμινάρια είναι δωρεά του ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν στο «ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ε.Π.Ε» οδός Φίλωνος 86 - Πειραιάς 2ος όροφος. Ωρα έναρξης των σεμιναρίων 15:00 Ο κάθε κύκλος είναι αυστηρά για 10 άτομα και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
  2. Πανελλήνια Ένωση Αξιωματικών και Κατωτέρων Πληρωμάτων Επαγγελματικών και Ιδιωτικών Θαλαμηγών Σκαφών Η Π.Ε.Α.Κ.Π.Ι.Θ.Σ διοργανώνει σεμινάρια επιμόρφωσης δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Για περισσότερες πληροφορίες στην διεύθυνση : www.thalamigos.gr
  3. Ο Έλληνας ναυτικός ήταν και παραµένει αποµονωµένος σ’ ένα δρόµο χωρίς αρωγούς και υποστηρικτές. Σε μια χρονιά που διαφαίνεται καλή μετά από χρόνια απραξίας του κλάδου της κρουαζιέρας και του yachting ήρθε το ναυάγιο του SEA DIAMOND, που αναπαράγοντας το κάθε μέρα στα κανάλια της τηλεόρασης , μας απομονώνει πιο πολύ και μας απομακρύνει από την πραγματικότητα. Ο πλοίαρχος ,οι αξιωματικοί και το πλήρωμα με συντονισμένες ενέργειες διασώσανε 1200 επιβάτες και αυτό τους εξαγριώνει . Σκεφτείτε και να υπήρχαν θύματα. Το έμψυχο διεσώθη , το άψυχο να πάει καλιά του. Καμία συμπάθεια στον πλοίαρχο, ούτε μια καλή κουβέντα στους αξιωματικούς , για δε το υπόλοιπο πλήρωμα …. στον καιάδα. Οι γνωστοί άγνωστοι της ακτής Μιαούλη τσιμουδιά , μόνο κάτι καταγγελίες ξεθάβουνε από τα συρτάρια τους και γι’ αυτούς βέβαια πάλι ο Πλοίαρχος οι αξιωματικοί και το πλήρωμα είναι συνυπεύθυνοι. Ρεσιτάλ βλακείας και χυδαιότητας στα τηλεδικεία ,από ανθρώπους που δεν ξεχωρίζουν την πρύμη από την πλώρη ή από απόστρατους ναυάρχους χωρίς στόλο ή από καπεταναίους που μανουβράρουν με ρυμουλκά και με πιλότους . Προστασία από πουθενά . Στο όνομα της τηλεθέασης σπιλώνονται υπολήψεις και αξιοπρέπειες ανθρώπων που μοχθούν , αγωνίζονται και είναι αποτελεσματικοί ( 1500 ψυχές σώθηκαν ). Στο όνομα της αποκλειστικότητας σπιλώνετε τον τουρισμό και τους ανθρώπους που εργάζονται γι ‘ αυτόν. Όλοι τώρα θυμήθηκαν ποιοι φταίνε και γιατί και ξέχασαν όλους αυτούς τους ναυτικούς που εκτός από τον κίνδυνο και την αγωνία που διέτρεξαν έχουν να αντιμετωπίσουν και την ανασφάλεια του αύριο. Θα έχουν δουλειά ; Θα απορροφηθούν από άλλα κρουαζιερόπλοια ; Ή θα μπουν ξανά στις λίστες του Γραφείου Ευρέσεως Ναυτικής Εργασίας ; Κάποιος βρήκε ένα τρόπο να βρουν δουλειά άνεργοι ναυτικοί ( επιδότηση εισφορών ) και του βγάζουνε τα μάτια γιατί δεν τους άφησε στην ανεργία. Αν ήταν να διαλέξουμε ανάμεσα σε ανεργία , κλεισμένων ναυτολογίων , εισβολή χαμηλόμισθων και επιδότησης εισφορών, τότε κύριοι επαΐοντες να ξέρετε ότι η επιδότηση μας πάει μια χαρά . Αν πράγματι ενδιαφέρεστε για μια καλύτερη Ελλάδα με ποιότητα και έργο στις μόνες εναπομείνασες βαριές βιομηχανίες ( ναυτιλία – τουρισμός ) αφήστε τα πορίσματα και τις πραγματογνωμοσύνες στους καθ’ ην αρμόδιους.
  4. Η "Ενωση" των πληρωμάτων επαγγελματικών σκαφών τουρισμού θα διοργανώσει σεμινάρια ειδικού ενδιαφέροντος .Για περισσότερες πληροφορίες στο : www.thalamigos.gr
  5. δημιουργήθηκε ιστοσελίδα του σωματείου των πληρωμάτων θαλαμηγων σκαφων. www.thalamigos.gr. έχει πληροφορίες για πολλά.
  6. πήγαινε στο www.thalamigos.gr είναι η ιστοσελίδα του σωματείου μας και μπορεί να βρείς πληροφορίες και τηλέφωνα να επικοινωνήσει ο καθένας με το Δ.Σ.
×
×
  • Create New...