Jump to content
Shipfriends

spybol

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by spybol

  1. Τωρα και μενα μου θυμησες μια διαφημιση στην τηλεοραση (1989 ή 1990) που ειχε την πλωρη του Apollon Express να μπαινει μεσα στην Σαντορινη..Απο κατω επαιζε μια μουσικη με σαξοφωνο (ατμοσφαιρικη) και κατεληγε (η διαφημιση) με το λογοτυπο ventouris sea lines.
  2. Αυτο ομως δεν δικαιολογει τις 11 και κατι ωρες.Περισυ που ειχα παει με το Σαντορινη παλι με πρωτοκολλο, το εκανε 10:25, μαλιστα ειχε μεινει και στην Ναξο 30 λεπτα γιατι ενας απο το γκαραζ εβαλε πισω το αμαξι και επρεπε να βγει.Οι χρονοι αυτοι ειναι παντελως εκτος συναγωνισμου.Σε λιγο θα το εφτανε το highspeed 5!.Οπως προειπα εχει και επισημη ωρα αφιξης 9:05 που και παλι ειναι υπερβολη.Καλως η κακως η γραμμη με τα highspeed και τα blue star εχει αποκτησει αλλα standards στους χρονους και τετοιεσ ταλαιπωριες για μενα ειναι απλα εκτατες λυσεις αναγκης.Ας αφησουμε κιολας το γεγονος οτι τα εισητηρια σε τιμες ειναι παρα πολυ κοντα στα blue star.Τελος το πλοιο αποτι βλεπω στο online booking δεν πρεπει να εχει αριθμημενες αεροπορικες θεσεις, μονο deck και Α θεση.Το εισητηριο για Α ειναι 50 ευρο!Για 12 ωρες ταξιδι.Σορρυ αλλα με κατι τετοια τα ταχυπλοα μοιαζουν και φθηνα!
  3. Χωρις να ξερω τους χρονους του Εξπρες Σαντορινη, σημερα παρατηρησα οτι η Αφροδιτη φευγει μιση ωρα πιο μετα απο Πειραια (22:30), αλλα φτανει συμφωνα με την εταιρια στις 9:05 Σαντορινη, οταν το προγραμμα της εταιριας για το εξπρες Σαντορινη ελεγε 7:40.Αυτο σημαινει οτι με τα ιδια μιλια το Αφροδιτη επρεπε να πιανει Θηρα στις 8:10, αλλα πηρε μια ωρα παραταση.Αν βαλουμε και τις καθυστερησεις λογω φορτου, Πειραιας -Σαντορινη σε 11 και κατι ωρες!Ελεος βρε παιδια το δρομολογιο με αυτα τα καραβια παντα στο 10ωρο τα ειχα....
  4. Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση.Θα παρω και θα δουμε τι θα μου πουν.
  5. Και τωρα στο ερωτημα.Εχω βγαλει για 11/8 εισητηριο για Σαντορινη με το Εξπρες Σαντορινη σε ΑΡΙΘΜΗΜΕΝΗ θεση.Τωρα που αλλαξε το καραβι και μαλλον θα παω με αυτο, τι κινησεις πρεπει να κανω?Δεν μπορω να ταξιδεψω βραδυ καταστρωμα, γιατι εχει προβλημα η παρεα μου.Με τα εισητηρια που ηδη εχω θα μου δωσουν θεσεις μεσα,ή πρεπει να παω να τα αλλαξω ωστε να εχουν νεες θεσεις?Και οσοι δεν το γνωριζουν? Μπαχαλο θα γινει, αφου μαλλον το καραβι εκεινη την μερα θα φυγει με πρωτοκολλο.
×
×
  • Create New...