Jump to content
Shipfriends

Panagia Ekatontapiliani

eMembers
  • Posts

    82,456
  • Joined

Posts posted by Panagia Ekatontapiliani

  1. On 1/25/2024 at 10:23 AM, Panagia Ekatontapiliani said:

    Το Ποσειδών Ελλάς αναμένεται να δεξαμενιστει στη δεξαμενή Πειραιάς ΙΙ από τις 20/05/24 έως τις 22/05/24.

    Λόγω της  βλάβης του Ποσειδών Ελλάς στην προπέλα, ο δεξαμενισμός του επισπεύστηκε και θα μπει στη δεξαμενή Πειραιάς ΙΙ από τις 26/04/24 έως τις 02/05/24.

  2. Το Απόλλων Ελλάς ολοκλήρωσε χθες τις εργασίες του δεξαμενισμού στο ναυπηγείο του Σπανοπουλου και επέστρεψε στο ναυπηγείο του Τσαγγαρινου. Το πλοίο πιθανότατα να επιστρέψει νωρίτερα στα δρομολόγια για να καλύψει το κενό του Ποσειδών Ελλάς.

  3. Απαγόρευση απόπλου του Ε/Γ-Ο/Γ Ποσειδών Ελλάς στον Πειραιά  στις 22/04/24

    Quote

    Τις πρωινές ώρες χθες, το Λιμενικό Φυλάκιο Αργοσαρωνικού του Α' Λιμενικού Τμήματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά ενημερώθηκε από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ¨ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΕΛΛΑΣ¨ Ν.Π. 8129, για βλάβη στην αριστερή προπέλα του πλοίου, ενώ βρισκόταν στο λιμάνι του Πειραιά.

    Από τη Λιμενική Αρχή του Αργοσαρωνικού, απαγορεύτηκε η συνέχιση πλόων του πλοίου μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

     

  4. 3 hours ago, giorgosz said:

    Θέμα με την Ολυμπιακή Επιτροπή δε θα έχει ε; Θυμήθηκα τα Olympic Voyager etc. 

    Γιατί είχε θέμα το Olympic Champion τόσα χρόνια που είχε αυτό το όνομα??

    Το δοκιμαστικό της Δευτέρας ήταν για τον λογαριασμό της Minoan Lines και στο δεύτερο είχε και κόσμο της Seajets. Καλώς εχόντων των πραγμάτων μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα παραδοθεί στην Seajets και πιθανότατα θα το δούμε άμεσα να ξεκινάει δρομολόγια.

  5. Στην γραμμή του Λαυρίου δεν χρειάζεται και παραπάνω δρόμο, οπότε είχαν υπολογίσει τα δρομολόγια με πιο χαμηλή ταχύτητα.  Στη γραμμή της Κάσου Καρπάθου θα χρειαστεί λίγο παραπάνω δρόμο για να είναι συνεπής στα δρομολόγια του.

  6. Ανακοινώνεται αύριο η επιδότηση της γραμμής Θεσσαλονίκη - Β. Σποράδες

    Quote

    Αύριο τελικά και σύμφωνα με πληροφορίες που έχει ο Δήμαρχος της Σκιάθου κ. Θοδωρής Τζούμας και μεταφέρει το Skiathoslife.gr θα ανακοινωθεί από το Υπουργείο Οικονομικών η επιχορήγηση που θα δεχτεί η ακτοπλοϊκή εταιρεια που θα μειοδοτήσει έναντι των άλλων για το δρομολόγιο από την συμπρωτεύουσα στα λιμάνια των Β. Σποράδων και το Μαντούδι, ένα λιμάνι που στην προκήρυξη του Διαγωνισμού θα δούμε αν τελικά θα συμπεριληφθεί αφού υπάρχει η σκέψη, ανταπόκρισης με τα πλοία που θα προσεγγίζουν το λιμάνι της Εύβοιας. 

    Με ενδιαφέρον αναμένεται το ύψος της επιχορήγησης που θα κρίνει και την διάρκεια των δρομολογίων, αφού πληροφορίες αναφέρουν πως ο μήνας Αύγουστος δεν θα συμπεριλαμβάνεται σε αυτήν. 

    Τέλος σύμφωνα με πληροφορίες του Skiathoslife.gr τα δρομολογία αναμένεται να ξεκινήσουν το Σαββατοκύριακο του Αγίου Πνεύματος 22-24 του Ιούνη και να ολοκληρωθούν στα τέλη Αυγούστου ή το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη. 

     

×
×
  • Create New...