Jump to content
Shipfriends

Panagia Ekatontapiliani

eMembers
  • Posts

    82,625
  • Joined

Posts posted by Panagia Ekatontapiliani

  1. Μηχανική βλάβη του Ε/Γ-Δ/Ρ Παξός Εξπρές στην Κέρκυρα 

    Quote

    Τις πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Κέρκυρας για μηχανική βλάβη στη δεξιά κύρια μηχανή του επιβατηγού δρομολογιακού "ΠΑΞΟΣ ΕΞΠΡΕΣ" Ν. Πάτμου 07, ενώ έπλεε στη θαλάσσια περιοχή Ποντικονησίου.

    Το Ε/Γ-Δ/Ρ πλοίο, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από το λιμάνι "ΓΑΪΟΥ” των Παξών για το λιμάνι της Κέρκυρας, με σαράντα δύο (42) επιβάτες κατέπλευσε αυτοδύναμα στο νέο λιμάνι της Κέρκυρας, όπου αποβίβασε με ασφάλεια όλους τους επιβάτες.

    Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας, απαγορεύτηκε ο απόπλους του "ΠΑΞΟΣ ΕΞΠΡΕΣ", μέχρι τη διαπίστωση αποκατάστασης της βλάβης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

     

  2. Η Cretan Daily Cruises φέτος θα ξεκινήσει μια νέα ημερήσια εκδρομή από το Ηράκλειο προς την Ντία από τις 23 Μαϊου.

    Επίσης φέτος θα επανέλθει η ημερήσια εκδρομή στο κόλπο της Σούδας. Ενώ φέτος δεν φαίνεται ότι θα πραγματοποιηθεί η ημερήσια εκδρομή από τον Μακρύ Γιαλό προς το Κουφονήσι.

  3. Το iConnect ξεκίνησε δρομολόγια χθες μεταξύ των λιμανιών Major Bay στο St. Kitts και του Long Point στο Nevis. Η μόνη διαφορά που βλέπω είναι γράφτηκε το όνομα του με μεγαλύτερη γραμματοσειρά. Εδώ είναι η σελίδα της εταιρείας του.

×
×
  • Create New...