Jump to content
Shipfriends

anasv

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

  1. Στο Instagram του Captain Selim υπάρχουν φωτογραφίες από την διάλυση του πλοίου.
  2. Μου φαίνεται ή η δεξιά προπέλα πλέον είναι εκτός νερού?
  3. Προσεξτε τη γραφει το πιο πανω κειμενο. ( Το Πορτο Λαφια θα ειναι το πρωτον ελληνικο σκαφοσ το οποιον εφοδιαζεται δια τουτου συστηματος ανερχομενης πρωορας) Δηλ απο την αρχη ειχε σχεδιαστει για να εχει την μορφη που αγαπησαμε ολοι. Α να μην το ξεχασω !!! Το πρωτο ελληνικο σκαφος και αντι να το διατηρησουμε σε μουσιακη μορφη το αφησαμε και βουλιαξε. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑ!!!
  4. Οι παλαιοι καπεταναιοι του εμαθαν τα νεα του καραβιου?????? Στην φωτογραφια αυτη πλωριος καταπελτης δεν υπαρχει. Μηπως ξερουμε για πιο λογω αλλαξαν τα σχεδια του πλοιου και κατεληξαν στν μεχρι προ μιας εβδομαδας μορφη????
  5. Μερικες φορες η κουφαλα η τυχη παιζει περιεργα παιχνιδια. Το Καρυστος εσβησε την ημερα που εφερνα την κορη μου απο το μαιευτηριο. Πανω στην χαρα της στιγμης ανοιγω τον υπολογιστη και μαθαινω τα μαντατα. Δεν μπορω να σας πως ενοιωσα. Αμεσως μου ηρθαν μνημες απο τα παιδικα μου ταξιδια, μνημες και καλες και κακες. Θυμαμαι την αγωνια της μανας μου για να προλαβουμε να φτασουμε νωρις στην Ραφηνα για να βρουμε εισητηριο!! Θυμαμαι και τον πικρο καφε που ηπια στο πρωινμο δρομολογιο προς Ραφηνα για να κηδεψω την μακαριτισσα την μανα μου!!!!! Και ξερετε τη με στεναχωρει πιο πολυ. Οτι πια δεν υπαρχει κατι τοσο ανθρωπινο και προσιτο που θα δημιουργησει τις ιδιες αναμνησεις και στο παιδι μου. Ολα πια ειναι μεγαλα και αχαρα.. Τελος εποχης οχι μονο για ενα πλοιο, αλλα για μια ολοκληρη σειρα αναμνησεων.
  6. πρεπει να βρουμε φωτογραφιες οπωσδηποτε!!!! Κριμα και αδικο πραγματικα.
  7. Νοιωθω σαν εχασα ενα δικο μου ανθρωπο. Κριμα πραγματικα που ειχε τετοιο τελος πραγματικα αναξιο της απιστευτης προσφορας του στην Ελληνικη ναυτιλια!!!!!!!
  8. δεν μασαμε ρε !!!!!αστους να λενε>>> για εμας θα ειναι παντα το καλυτερο, το ταχυτερο και το ομορφοτερο σκαρι!!!!!!!!!
  9. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΤΟ 2010 ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΣΚΑΡΙ!!!
  10. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!! ΚΑΘΕ ΕΥΤΗΧΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΥΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΝΙΚΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ !!!!!! ΚΑΡΥΣΤΟΣ FOREVER ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ!!!!!!
  11. φιλε Σειριε, σε ευχαρηστω για το καλοσωρισμα. Γνωριζω οτι πολλοι Καρυστινοι δεν ξερουν την τυχη του πλοιου. Ως Καρυστινος και εγω εμαθα για το που βρισκεται σε μια τυχαια αναζητηση στο google, και οι περισσοτεροι που γνωριζουν ειναι αυτοι που μενουν Αθηνα (οπως και εγω) και εχουν συνδεσει τις αναμνησεις τους με το θρυλικο αυτο καραβι. Εγω μιλω για μια προσπαθεια στα προτυπα του ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΞΠΡΕΣ με σκοπο την ενημερωσει και την συλλογικη προσπαθεια. Αν και ξερω οτι οι πρωτοι που θα πουν οχι ειναι αυτοι που προσπαθουν να μετατρεψουν την Καρυστο σε ενα υσηχαστηριο πλουσιων χωρις πολλα πολλα για αυτο και καθε προσπαθεια να δημιουργηθει ενα συγχρονο λιμανι που θα μπορει να φιλοξενησει καραβι σκονταφτει σε ενα σωρο αστειες δικαιολογιες
  12. οσο το πλοιο υπαρχει ελπιζουμε και εμεις. Ας ευχηθουμε παντως καποιος απο την Καρυστο να το θυμαται γιατι μπορει να γινει ενα ωραιοτατο μουσειο στην Καρυστο. Ουτες ή αλλως καραβι δεν δενει πλεον εκει.
×
×
  • Create New...