Jump to content
Shipfriends

Παμε DNV?


Recommended Posts

Στον Νορβηγικό Νηογνώμονα κλιμάκιο της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών

Tα κεντρικά γραφεία του DNV στο Hoevik - Oslo, της Νορβηγίας επισκέφτηκε, για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, αντιπροσωπεία της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Ν. Ευθυμίου. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν σημαντικά θέματα κοινού ενδιαφέροντος με τα ανώτατα διευθυντικά στελέχη του DNV και ο πρόσφατα εκλεγμένος πρόεδρος (CEO) του DNV, κ. Henrik Madsen γνωρίστηκε με την ελληνική αντιπροσωπεία.

Η συνάντηση αποτελεί συνέχεια της πρώτης συνάντησης μεταξύ της ΕΕΕ και του DNV, που έγινε στα γραφεία της ΕΕΕ στον Πειραιά τον περασμένο Φεβρουάριο. Στις αρχές Απριλίου του τρέχοντος έτους τα νούμερα που δημοσιεύθηκαν από την Lloyd’s Register - Fairplay όπως καταγράφηκαν από την Ελληνική Ναυτιλιακή Επιτροπή (Greek Shipping Co-operation Committee) στο Λονδίνο, έδειξαν ότι ο DNV σημείωσε τη μεγαλύτερη αύξηση στο ταξινομημένο τονάζ τον τελευταίο χρόνο ανάμεσα στα ελληνόκτητα πλοία.

Η αύξηση των 1,9 εκ. τόνων καθιστά το συνολικό στόλο ελληνόκτητων πλοίων που έχουν ταξινομηθεί στο DNV στα 20,4 εκ. τόνους, το οποίο οφείλεται κυρίως σε νεόκτιστα πλοία που τέθηκαν σε παραγγελία από Eλληνες πλοιοκτήτες το 2005 και ταξινομήθηκαν στην κλάση του DNV.

πηγη: Η Express

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...