Jump to content
Shipfriends

Ο Μητσοτακης σε κρουαζιερα με την Carnival?


Recommended Posts

Σκηνες και περιστατικα απειρου καλλους συνεβησαν στην τελευταια κρουαζιερα του πλοιου Sensation της (Αμερικανο-Εβραιο-Σιωνιστικων συμφεροντων που θα ελεγε κι ο Λιακοπουλος:mad: ) Carnival Corporation. Το πλοιο πραγματοποιουσε την πρωτη του κρουαζιερα μετα την παραμονη του στη Νεα Ορλεανη σαν πλωτο ξενοδοχειο, και το κλημα στραβωσε απο νωρις.

Η αναχωρηση του πλοιου για 4-ημερη κρουαζιερα απο το Port Canaveral την περασμενη Πεμπτη, πραγματοποιηθηκε με 6ωρη καθυστερηση λογω εκτακτων επισκευων σε πυροσβεστικα και αντι-πλημμυρικα συστηματα που κριθηκαν ελαττωματικα και η επισκευη τους επρεπε να ειναι αμεση. Λογω της καθυστερησης αυτης, η εταιρεια κατ' αρχην υποχρεωθηκε να προσφερει στους επιβατες 50 δολλαρια για ξοδεμα πανω στο πλοιο και 25% εκπτωση σε οποιαδηποτε 3ημερη η 5ημερη κρουαζιερα διαλεγαν να κανουν στο μελλον.

Αυτο ομως ηταν μονο η αρχη, μια και διαφορα αλλα προβληματα ακολουθησαν. Λογω της καθυστερησης μια προγραμματισμενη εκδρομη που περιελαμβανε κολυμπι με δελφινια(!) ακυρωθηκε με συνεπεια οι επιβατες να αρχισουν να ζητουν τα λεφτα τους πισω και γενικα να δημιουργηθει μια ζεστη και αγαπησιαρικη ατμοσφαιρα πανω στο πλοιο:. Συν τοις αλλοις και αμα τη επιστροφη του πλοιου χτες στο Miami, διαφοροι επιβατες εξεφρασαν παραπονα για ελαττωματικα υδραυλικα συστηματα, για χρωματισμενο νερο που ετρεχε απο τις βρυσες του πλοιο με συνεπεια ενας επιβατης να παρουσιασει συμπτωματα διαρροιας. Η ποικιλια των παραπονων συνεχιστηκε με αλλους επιβατες να παραπονουνται για την διεξαγωγη επισκευων κατα τη διαρκεια της κρουαζιερας με συνεπεια ενας ανελκυστηρας να μη λειτουργει καθολου( κοιτα να δεις προβλημα που βρηκαν κι αυτοι), με το ζηπεδο γκολφ να μη λειτουργει λογω διαφορων εργασιων(αμα θελουν γκολφ να πανε στη στερια), ενω γενικοτερα υπηρχαν παραπονα τοσο για το επιπεδο παροχης υπηρεσιων, τοσο

και για το φαγητο.

Πηγη η Tradewinds

Link to comment
Share on other sites

Το αποκορυφωμα ηταν η αποφαση του πλοιου να αποβιβασει δια της βιας 6 επιβατες στις Μπαχαμες λογω της εντονης και υποερβολικα αναρμοστης συμπεριφορας τους προς το πληρωμα που απερρεε απο τα παραπονα που ειχαν να κανουν, προφανως με εντονο τροπο. Στην παρεα των 6 ατομων περιλαμβανοταν ενας πεζοναυτης σε αδεια απο το Ιρακ και ενας βοηθος Σεριφη(!). Φανταζεστε το Ραμπο με το Roscoe P. Coltraine απο τους Ντιουκς συνεπιβατες σας σε κρουαζιερα?:mad: Η εταιρεια προσφερθηκε να πληρωσει τα εξοδα επαναπατρισμου τους αλλα οι ιδιοι δεν το αποδεχθηκαν και αναχωρησαν με δικα τους εξοδα, επιφυλασσομενοι προφανως για προσφυγη στα Αμερικανικα δικαστηρια για την πολυποθητη αποζημειωση.

Η θαυμασια αυτη εβδομαδα για την Carnival ειχε αρχισει με την φωτια που ξεσπασε πανω στο Star Princess της θυγατρικης Princess Cruises σε μια καμπινα, με αποτελεσμα τον θανατο ενος επιβατη. Σαν συνεπεια της φωτιας η κρουαζιερα προφανως διεκοπη και η εταιρεια αναγκαστηκε να αποσυρει το πλοιο προς επισκευη μεχρι και τις 15 Μαιου οποτε και ξεκινα η Ευρωπαικη σεζον του.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...