Jump to content
Shipfriends

Και τεζα οι καμπουρηδες(που λεει κι ο Γεωργιου)


Recommended Posts

Συμφωνα με δημοσιευμα της εφημεριδας Tradewinds, το Mercury της Celebrity, ειχε την ατυχια να προσβληθει απο επιδημια ιου(Norovirus), ο οποιος εστειλε στο κρεββατι του πονου πανω απο 130 επιβατες και πληρωμα. εκπροσωποι απο την μαμα-Royal Caribbean International ισχυριστηκαν οτι ο ιος μετεφερθη στο πλοιο απο καποιον επιβατη ο οποιος τον ειχε κολλησει καπου αλλου εκτος πλοιου(ε βεβαια, τι θα λεγανε οτι τον ειχε στην κουζινα του το πλοιο?).

Ειτε με τον ενα, ειτε με τον αλλο τροπο, 107 απο τους 1,976 επιβατες και 24 απο τα 841 ατομα του πληρωματος επηρεαστηκαν απο τις παρενεργειες του στομαχικου ιου που εχει σαν συμπτωματα ναυτια, εμετο, διαρροια και πονους στο στομαχι, διαρκει δε απο 24 εως και 48 ωρες και ειναι μεταδοτικος. Μεταδιδεται σε συμφωνα με τις Αμερικανικες Υπηρεσιες Υγιηνης απο ανθρωπους(η μαλλον γυφτους) που δεν πλενουν τα χερια τους αφου χρησιμοποιησουν το μπανιο.

Το πλοιο ειχε αποπλευσει στις 17 Μαρτιου απο το San Diego και εκει επεστρεψε την περασμενη Δευτερα αφου ειχε κανει μια 10-ημερη κρουαζιερα σε διαφορους προορισμους στο Μεξικο. Το γεγονος αυτο ειναι η δευτερη εμφανιση του ιδιου ιου πανω σε πλοιο της RCCL, μια και νωριτερα μεσα στο Μαρτιο πανω απο 260 επιβατες και πληρωμα του Explorer of the Seas ειχαν την ιδια τυχη. Τυχαιο γεγονος, η συμπτωση επαναλαμβανομενη κλπ?

Πηγη η Tradewinds

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...