Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

  • 3 months later...

Αδυναμία προσέγγισης των Ε/Γ-Ο/Γ Σποράδες Σταρ και Εξπρές Σκιάθος στην Αλόννησο στις 6/11/22

Quote

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Αλοννήσου πρωινές ώρες χθες, για αδυναμία προσέγγισης του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΣΤΑΡ'' Ν.Π. 12513 στο λιμένα Αλοννήσου, κατά την διαδικασία εκτέλεσης δρομολογίου του πλοίου από λιμένα Βόλου, για λιμένες Σκιάθου, Σκοπέλου, Αλοννήσου και επιστροφή, καθώς και του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου ''ΕΞΠΡΕΣ ΣΚΙΑΘΟΣ'' Ν.Π. 9937 από λιμένα Βόλου για λιμένες Σκιάθου, Γλώσσας Σκοπέλου, Σκοπέλου, Αλοννήσου και επιστροφή, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή.

Στα εν λόγω πλοία ανέμεναν προς αποβίβαση τέσσερις και δύο επιβάτες αντίστοιχα ενώ προς επιβίβαση, τέσσερις και τέσσερις αντίστοιχα.

Όλοι οι επιβάτες προωθήθηκαν στον προορισμό τους σε επόμενο δρομολόγιο.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Άφιξη του Superrunner Jet στο Πατητήρι της Αλοννήσου, από Μαντούδι, λίγο μετά τις 17:00. Η προγραμματισμένη ώρα άφιξης ήταν 16:45 αλλά ήταν σίγουρο ότι θα καθυστερούσε γιατί το Superrunner δε μπορεί να καλύψει την απόσταση σε 35 λεπτά, όπως είναι περασμένο στο σύστημα. Έδεσε γρήγορα στο κεφάλι και από τους μικρούς και απότομους καταπέλτες αποβιβαστήκανε αρχικά γύρω στα 20 άτομα και στη συνέχεια 25 ΙΧ μέχρι να πέσει δυστυχώς η web cam. Από φόρτωση είχαμε επίσης γύρω στα 20 άτομα και ακριβώς 5 ΙΧ για Σκόπελο-Σκιάθο-Θεσσαλονίκη όπου και θα φτάσει με αξιόλογη καθυστέρηση.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Κυριακή 13/08 στο Πατητήρι της Αλοννήσου σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα είχαμε:

1) το Cat I από Άγιο Κωνσταντίνο-Σκιάθο-Σκόπελο ξεφόρτωσε γύρω στα 25 ΙΧ και φόρτωσε γύρω στα 20 για το δρομολόγιο της επιστροφής

2) μία ώρα αργότερα έδεσε το Superrunner Jet, αποβίβασε γύρω στα 95(!) ΙΧ από Μαντούδι και φόρτωσε περίπου 36 για Σκόπελο-Σκιάθο-Θεσσαλονίκη.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...