Panagia Ekatontapiliani Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 Το Χίος Ι (IMO No: 5000835) μεθόρμισε από το μωλο της ΔΕΗ στο λιμανάκι του Περάματος και έχουν ξηλωθεί τα σινιάλα της εταιρείας Λυμπουσσάκης. Το Χίος Ι έχει ναυπηγηθεί το 1959 στο ναυπηγειο De Vries Lentsch Scheepswerf Aplhen στο Alphen Aan Den Rijn στην Ολλανδία με το όνομα Abeille. Το 1983 πουλήθηκε στην εταιρεία Λυμπουσσάκης και πήρε το όνομα Χίος I. Το πλοίο έχει μήκος 25 μέτρα και πλάτος 6 μέτρα.
Panagia Ekatontapiliani Posted April 15, 2022 Author Posted April 15, 2022 (edited) Λογικά όταν τελειώσει η διάλυση του Λέων στο ναυπηγείο του Καπογιαννατου, θα ακολουθήσει η διάλυση του Χίος Ι. Edited April 15, 2022 by polmyt
Panagia Ekatontapiliani Posted September 10, 2022 Author Posted September 10, 2022 Ξεκίνησε η διάλυση του Χίος Ι στη προβλήτα 2 του Περάματος και όπως βλέπουμε σήμερα απομακρύνθηκαν οι υπερκατασκευές του.
Panagia Ekatontapiliani Posted September 21, 2022 Author Posted September 21, 2022 Πλέον το κύτος του Χίος Ι βρίσκεται στο ναυπηγείο του Καπογιαννατου για τη διάλυση του.
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now