Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Μηχανική βλάβη Ε/Γ- Ο/Γ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ II» στη Σαλαμίνα

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Σαλαμίνας, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΙΙ» Ν.Π. 10537 ότι παρουσιάστηκε μηχανική βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή.

Το «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΙΙ» είχε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Φανερωμένη Σαλαμίνας προς Μέγαρα.

Από το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά , απαγορεύτηκε ο απόπλους του «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΙΙ» μέχρι αποκατάστασης της βλάβης.

Πηγη: ΥΕΝ

Link to comment
Share on other sites

  • 7 years later...

Απαγόρευση απόπλου του Ε/Γ-Ο/Γ Ιωάννης Καποδίστριας στην Λευκίμμη

Quote

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Λευκίμμης από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ-/Ρ-ΑΝ ''ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ'' Ν.Π. 10537, ότι κατά την πραγματοποίηση χειρισμών κατάπλου στον οικείο λιμένα, παρουσιάστηκε έντονος χτύπος στο σύστημα μετάδοσης της αριστερής κύριας μηχανής.

Το εν λόγω πλοίο, που εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από τον λιμένα Ηγουμενίτσας στον λιμένα Λευκίμμης, αποβίβασε με ασφάλεια 18 επιβάτες, 8 ΕΙΧ και 2 Φ/Γ οχήματα.

Από τον Λιμενικό Σταθμό Λευκίμμης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Κέρκυρας απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ'' μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον νηογνώμονα που παρακολουθεί το πλοίο.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...