Jump to content
Shipfriends

Shipfriends Shipping and Ferry Academy Annual Awards || 2020


Recommended Posts

Ηρθε η ωρα της ανακοινωσης των ετησιων βραβειων της Shipfriends Shipping and Ferry Academy. :)

Βραβεια που αφορουν το 2020, μια χρονια που ζησαμε παρεα με τον ιο sars-cov-2 και την πανδημια που προκαλεσε η οποια ανετρεψε τον τροπο ζωης μας και εφερε αλλαγες που θα μας επηρεαζουν για χρονια.

Τα βραβεια φετος ειναι προσφορα του Οικου Tiffany's^_^ στο @Shipfriends.gr και αποτελουν ενα χρυσελεφαντινο συμπλεγμα του ιού μεσα σε ενα κύμα.

Η απονομη θα γινει διαδικτυακα, μεσω zoom, την Κυριακη 31.01.21 ωρα 09.00 UTC και την τελετη θα παρουσιάσει η Αριστοτελία Πελώνη.

Οι συντελεστες του @Shipfriends.grκαι η παρουσιάστρια, θα βρισκόμαστε στο Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο και μετα την ολοκληρωση της απονομης θα εμβολιαστουμε ολοι συμβολικα (βλεπετε τι ακρες εχουμε:P).

Τα βραβεια θα αποσταλουν στους νικητες, με εταιρια ταχυμεταφορων, ελπιζοντας να τα εχουν παραλαβει μεχρι την επομενη απονομηB)

Εχουμε και λεμε:

 

Kαλη Χρονια σε ολους μας και στους ανθρωπους μας, ιδιαιτερα σε οσους ειναι μακρυα απο τα σπιτι τους, ειτε στη θαλασσα και ειτε στη στερια.:)

Οσοι νομιζετε οτι ξεμπερδεψατε απο τις δημοσκοπησεις μας μεχρι του χρονου, μην εφησυχαζετε:P. Θα ακολουθησουν συντομα και αλλες για τα καλυτερα πλοια εταιριων, οπως αυτη για την ΑΝΕΚ.;)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...