Jump to content
Shipfriends

Port of Gypsies !!!!!!!


Recommended Posts

Απόφαση δημοτικού συμβουλίου για δημιουργία καταυλισμού τσιγγάνων στην λιμενική ζώνη της Πάτρας.

Την δημιουργία καταυλισμού, στον οποίο θα στεγαστούν οι τσιγγάνοι της Πάτρας, στις εκβολές του ποταμού Γλαύκου, στην λιμενική ζώνη, αποφάσισε το βράδυ της Παρασκευής το Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας.

Η απόφαση, που είναι πιθανό να "πυροδοτήσει" νέες κοινωνικές αντιδράσεις, ελήφθη με την μορφή του κατεπείγοντος και σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, θα υπογραφεί μια σύμβαση μεταξύ της ΑΔΕΠ και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, για την κατασκευή του καταυλισμού, κόστους 320.000 ευρώ.

Να σημειωθεί, πως ο καταυλισμός θα είναι έκτασης 4.800 τ.μ. και θα εξυπηρετεί μόνο τους τσιγγάνους που είναι μόνιμοι δημότες του δήμου Πατρέων, έως ότου εγκριθούν τα στεγαστικά δάνεια που έχουν ζητήσει. Από την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου πάντως, έλλειπαν οι κοινωνικοί φορείς της περιοχής....

πηγη: Patras Today

Link to comment
Share on other sites

για ονομα του θεου!!!!

ο δημος αποφασιζει να κανει καταυλισμο τσιγγανων μεσα στη λιμενικη ζωνη, δηλαδη μεσα σε ιδιοκτητη εκταση της εταιριας ΟΛΠΑ ΑΕ. η προτεινομενη τοποθεσια ειναι μερικες εκατονταδες μετρα απο την νοτια εισοδο του λιμανιου ενω σε αποσταση 1 χιλιομετρου απο τη βορεια εισοδο υπαρχει καταυλισμος αφγανων.

οτι και να πω ειναι λιγο.

...και με τα δυο χερια, που λεει και το γνωστο ανεκδοτο.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...