Jump to content
Shipfriends

Μανιαδακη το αναγνωσμα


Recommended Posts

Oι στρατηγικές συμμαχίες είναι ο πιο ασφαλής τρόπος εκμετάλλευσης των ευκαιριών που παρουσιάζονται στην αγορά, σύμφωνα με τον κ. Αντώνη Μανιαδάκη. Oπως τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της Minoan Lines κατά τη διάρκεια ομιλίας του με θέμα τις συγχωνεύσεις στην αγορά ferry στην περιοχή της Μεσογείου, στο πλαίσιο του συνεδρίου Interferry που πραγματοποιείται στην Αθήνα, οι συνέργιες μεταξύ των ferry operators μπορούν να αυξήσουν κατά πολύ την ανάπτυξη και την αποτελεσματικότητα των εταιριών.

Επιπλέον, τέτοιες συνεργασίες μπορεί να αυξήσουν τα κεφάλαια αλλά και τους άλλους πόρους των εταιριών, που στη συνέχεια θα δημιουργήσουν νέα δρομολόγια προς νέους κοινούς προορισμούς. Η συμμαχίες όμως, προειδοποίησε ο κ. Μανιαδάκης, δεν θα πρέπει να θεωρηθούν «πανάκεια» ή μοναδική λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εταιρίες του κλάδου στην αγορά της Μεσογείου. «Περιμένουμε να δούμε αλλαγές στον τομέα μέσα στα επόμενα χρόνια, με σημαντικές εξελίξεις στις γραμμές ferry.

Καθώς εξακολουθούν να είναι σημαντικές οι δυνατότητες αύξησης της κίνησης στην Μεσόγειο Θάλασσα, θα υπάρξουν υψηλότερα επίπεδα ανταγωνισμού και συνεργασίας μεταξύ των ferry operators».

Πηγη η Εξπρες

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...