Jump to content
Shipfriends

Aν κατι μας λειπει σε αυτη τη χωρα ειναι οι συμβουλοι


Recommended Posts

Σύμβουλος σε θέματα ISPS Code

Οι Lloyd's Register EMEA

ΥΠΕΓΡΑΦΗ, κατόπιν ολοκλήρωσης των διαδικασιών σχετικού διαγωνισμού, σύμβαση για την παροχή υπηρεσιών συμβούλου σε θέματα ασφάλειας λιμενικών εγκαταστάσεων, ανάμεσα στο ΥΕΝ και στον Lloyd's Register EMEA.

Η συμφωνία εντάσσεται στο πλαίσιο εφαρμογής του Διεθνούς Κώδικα ISPS και του Κανονισμού της Ε.Ε. για την ενίσχυση της ασφάλειας στις λιμενικές εγκαταστάσεις και στο πλαίσια της γενικότερης πολιτικής του υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας, Μανώλη Κεφαλογιάννη προς την κατεύθυνση εφαρμογής των νέων προτύπων και κανονισμών ασφαλείας στους ελληνικούς λιμένες.

Με την σύμβαση αυτή, ο ανάδοχος οργανισμός Lloyd's Register EMEA θα παρέχει υπηρεσίες συμβούλου στο ΥΕΝ προς υποβοήθηση του έργου του σε ό,τι αφορά το συντονισμό και παρακολούθηση του συνόλου των ενεργειών που συνδέονται με την εκπόνηση μελετών Αξιολόγησης Ασφάλειας Λιμενικών Εγκαταστάσεων (ΑΑΛΕ) και Σχεδίων Ασφάλειας Λιμενικών Εγκαταστάσεων (ΣΑΛΕ) των υπόχρεων δημοσίων λιμένων της χώρας.

Με την πρόσληψη του συμβούλου επιδιώκεται εκτός των άλλων η μεθοδική και διαρκής παρακολούθηση της πορείας εκπόνησης των μελετών ΑΑΛΕ και ΣΑΛΕ, η υποστήριξη του ΥΕΝ στην αξιολόγηση των έργων που θα προκύψουν από τις μελέτες, η διατύπωση προτάσεων για συμπληρωματικές ή διορθωτικές ενέργειες που θα συμβάλουν στην ολοκλήρωση των συμβάσεων εκπόνησης των μελετών, καθώς και η παροχή τεχνογνωσίας στο ΥΕΝ.

πηγη: η Ναυτεμπορικη

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...