Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Απαγόρευση απόπλου Ε/Γ-Τ/Ρ «ΜΠΑΛΟΣ» στην Κίσαμο

Πηγή: ΥΕΝ

Η Λιμενική Αρχή Κισάμου ενημερώθηκε πρωινές ώρες χθες από τον κυβερνήτη του Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφους «ΜΠΑΛΟΣ» Ν.Π.9108 ότι κατά τη διαδικασία απόπλου παρουσιάστηκε βλάβη στη μίζα της αριστερής κύριας μηχανής.

Το σκάφος αποβίβασε τους 94 επιβάτες του, οι οποίοι στη συνέχεια επιβιβάστηκαν στο Ε/Γ-Τ/Ρ «ΓΡΑΜΒΟΥΣΑ ΕΞΠΡΕΣ» Ν.Π.10310 και συνέχισαν το ταξίδι τους για Μπάλο - Γραμβούσα.

Από τη Λιμενική Αρχή Κισάμου απαγορεύτηκε ο απόπλους του «ΜΠΑΛΟΣ» μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και επιθεώρησής του από το Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης Πλοίων Χανίων.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 years later...

Απαγόρευση απόπλου του Ε/Γ-Τ/Ρ Μπαλός λόγω απώλειας άγκυρας του στην Ιεράπετρα τη Τρίτη 16-08-16

Quote

Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχής Ιεράπετρας για περιστατικό απώλειας άγκυρας του Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΜΠΑΛΟΣ'' νηολογίου Πειραιά 9108, στη θαλάσσια περιοχή ν.Χρυσή Ιεράπετρας.

Συγκεκριμένα, το εν λόγω σκάφος απώλεσε την δεξιά άγκυρά του, κατά τη διάρκεια πλου από τη ν.Χρυσή προς την Ιεράπετρα, με επτά (07) άτομα πλήρωμα και διακόσιους ογδόντα τρεις (283) επιβάτες.

Το ''ΜΠΑΛΟΣ'' κατέπλευσε με ασφάλεια στο λιμένα Ιεράπετρας και τους επιβαίνοντές του καλά στην υγεία τους, όπου του απαγορεύτηκε ο απόπλους από την οικεία Λιμενική αρχή, μέχρι της αντικατάσταση της άγκυρας.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...