Jump to content
Shipfriends

Genting Dream (IMO 9733105)


Recommended Posts

 

On 3/24/2016 at 12:04 PM, Panagia Ekatontapiliani said:

Η Genting δημιούργησε μια νέα εταιρεία την Dream Cruises για τις κρουαζιέρες στην Ασία. Θα ξεκινήσουν με το πλοίο Genting Dream που κατασκευάζεται στα ναυπηγεία Meyer Werft. Το πλοίο αναμένεται να ξεκινήσει τις κρουαζιέρες το Νοέμβριο του 2016 και μια καλλιτεχνική απεικόνιση της εμφάνισης του πλοίου υπάρχει στο cruise industry news

Στις 19 Αυγούστου έγινε η καθέλκυση του Genting Dream (164.400 τόνων) που βρίσκεται στην τελική φάση της κατασκευής του. Το Σεπτέμβριο άφησε το χώρο των ναυπηγείων για το πέρασμα του ποταμού Ems. Στη συνέχεια το Genting Dream θα πραγματοποιήσει το πρώτο του δοκιμαστικό στη Βόρεια Θάλασσα και θα καταπλεύσει στο Bremerhaven για τις τελευταίες εργασίες και την παράδοσή του στα μέσα Οκτωβρίου.

Edited by Nick the Greek
tag
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 5 weeks later...
  • 2 months later...

Η Dream Cruises ανακοινώσε το καλοκαιρινό πρόγραμμα του Genting Dream για το 2017. Στις 2 Απριλίου θα ξεκινήσει τις κρουαζιέρες από τα δυο homeport, δηλαδή από το Hong Hong Kong and Nansha, Guangzhou για 5 ήμερες κρουαζιέρες προς τη Naha και Miyakojima της Okinawa στην Ιαπωνία.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...