Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Posted

Απο ειδησεις στον Διεση, εχει βλαβη και θα φτασει μετα τις 11 στον Πειραια...

Posted

Το πλοίο θα φύγει κανονικά το βράδυ, μιας και η «βλάβη» αποδεικνύεται ότι ήταν σφάλμα ηλεκτρονικό και προληπτικά έγινε κρατεί η μια μηχανή του πλοίου.

Posted

Ευτυχώς για το βαποράκι που είναι οτι καλύτερο για τη γραμμή του και μακάρι να μείνει

Posted

Η ανακοινωση του Υπουργειου για την χθεσινη βλαβη στο Αριαδνη

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Πειραιά, για μηχανική βλάβη στην δεξιά κύρια μηχανή του Ε/Γ – Ο/Γ «ΑΡΙΑΔΝΗ» Ν.Π. 11542 κατά την εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου από Μυτιλήνη για Χίο – Πειραιά με εννιακόσιους εξήντα τέσσερις (964) επιβάτες .

Το ανωτέρω πλοίο συνέχισε τον πλου του με μειωμένη ταχύτητα και κατέπλευσε αυτοδύναμα στο λιμάνι του Πειραιά στις 11:00 αντί της προγραμματισμένης 06:25 αποβιβάζοντας με ασφάλεια τους επιβάτες.

Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείο Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του «ΑΡΙΑΔΝΗ», μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη και να προσκομιστεί σχετικό βεβαιωτικό διατήρησης κλάσης από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...