Jump to content
Shipfriends

Η Α.P Moller Terminals θα διαχειρίζεται το νέο λιμάνι κοντέινερ του Μπαχρέιν


Recommended Posts

Η Α.P Moller Terminals κέρδισε το συμβόλαιο για τη διαχείριση του νέου λιμανιού κοντέινερ του Μπαχρέιν, Μίνα Χάλιφα και την ανάληψη των δραστηριοτήτων που υπάρχουν στο παλιό λιμάνι της πόλης, Μίνα Σουλμάν, μέχρις ότου όλα τα εμπορικά φορτία μεταφερθούν στη νέα εγκατάσταση.

Η Α.P Moller Terminals προχώρησε σε μια επιτυχημένη προσφορά από κοινού με τη Υusuf Bin Ahmed Kanoo Holdings, έναν από τους πιο επιφανείς οικογενειακούς ομίλους στη Μέση Ανατολή.

Σύμφωνα με τοπικές πηγές, οι εταίροι έχουν πετύχει μια διευθέτηση 25 ετών με το υπουργείο Οικονομικών και Εθνικής Οικονομίας της χώρας.

Το Μίνα Χάλιφα έχει κτιστεί σε μια έκταση 500.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων στην περιοχή του Χιντ, στα βόρεια του Μπαχρέιν και θεωρείται τόσο εμπορικό λιμάνι όσο και βιομηχανική πόλη.

Η APM είναι ιδιαίτερα γνωστή στην περιοχή της Μέσης Ανατολής ως μια εταιρεία ανάπτυξης, διαχείρισης και εταίρος - κλειδί στη Salalah Port Services, την κοινοπραξία που μετέτρεψε ένα ψαροχώρι, στο δεύτερο μεγαλύτερο κόμβο μεταφορών στην περιοχή και που δέχθηκε την περασμένη χρονιά 2,4 εκατ. teu.

Ορισμένοι αναλυτές, όπως επισημαίνει η «Lloyd's List», προβλέπουν, ότι η ΑPM εδραιώνει τη θέση της όσον αφορά στα συμφέροντά της στην περιοχή και προβλέπουν περαιτέρω επέκταση δραστηριοτήτων βορείως του Αραβικού Κόλπου.

πηγη:το κερδος

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...