Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Nωρίς σήμερα το πρωί είδα στο AIS ένα πλοίο ανοικτού τύπου με το όνομα ASEMAR (IMO 9636072) , να ανηφορίζει τον σαρωνικό, κατευθυνόμενο προς τον πειραιά.

Mπαίνοντας πάλι απόψε στο διαδίκτυο, είδα ότι έμεινε όλη την ημέρα στην ράδα του πειραιά, από όπου αναχώρησε πριν λίγο χωρίς δυστυχώς αναγραφόμενο προορισμό. Sτο ιστορικό των διαδρομών του, μπορούμε να δούμε μόνο ότι "κατέβηκε" το Aιγαίο, και από την μοναδική του φωτό στο marinetraffic να υποθέσουμε ότι ξεκίνησε από κάποιο ναυπηγείο στην θάλασσα του Mαρμαρά, (ημερομηνία λήψης 1-10-2011, με εμφανή τα σημάδια καθέλκυσης, ρυμουλκό, σημαίες, ξύλα στην θάλασσα κλπ.)

Sτις βάσεις δεδομένων δεν έχει καταχωρηθεί (IMO number, όνομα πλοίου), ένα ακόμα στοιχείο που συνηγορεί στο ότι είναι νεότευκτο, ενώ φέρει σημαία Iσημερινής γουινέας. ;)

θα το παρακολουθήσουμε στο AIS όσο γίνεται και θα επανέλθουμε (ελπίζω).

Edited by polmyt
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
θα το παρακολουθήσουμε στο AIS όσο γίνεται και θα επανέλθουμε (ελπίζω).

Και επανήλθαμε... Τελευταίο στίγμα του πλοίου στο AIS μόλις σήμερα, στην δυτική Αφρική, στα ανοιχτά του Conakry (Γουινέα) εν πλω για το Bata της Ισημερινής Γουινέας, που είναι και το λιμάνι νηολόγησης του. Πριν λίγες ημέρες βρισκόταν στο Las Palmas των Καναρίων, πιθανόν για ανεφοδιασμό.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...