antonis molos Posted May 28 Posted May 28 Princess Paola στο πέρασμα της απο το Πέραμα. Εγιναν εργασίες και μετά απο κάποιο χρονικό διάστημα έφυγε με το όνομα TROPICANA.
Αρακλειανός Posted May 28 Posted May 28 (edited) Σύμφωνα με το Dover Ferry Photos (το link που έβαλα πριν) δεν ήρθε ως Prinses Paola, αλλά είχε πάρει ήδη το όνομα Tropicana και είχαν σβηστεί τα σινιάλα του. Λεπτομέρεια βέβαια... Edited May 28 by Αρακλειανός
ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ Posted May 28 Posted May 28 (edited) 8 hours ago, georgios express said: Ο πανεπόπτης και αειμνήμων @ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ ασφαλέστατα γνωρίζει να απαντήσει στην αφελή μου ερώτηση αν το «Bari Express» ήταν αδελφό του αειμνήστου «Georgios Express» (το πιθανότερο) ή του «Αιγαίον». Τα πρώτα 2 αδελφά,το ΑΙΓΑΙΟΝ πρόγονός τους Ευχαριστώ γιά τους χαρακτηρισμούς 7 hours ago, Villandry said: Μπάρι και Γεώργιος αδελφά, Αιγαίον κονταδελφο. Όπως και το Λυδία(;) νομίζω ΑΙΓΑΙΟΝ κ ΛΥΔΙΑ αδελφά 7 hours ago, Αρακλειανός said: Υπήρχε και ένα τρίτο που δεν ήταν ακριβώς αδερφό τους, γιατί δεν έπαιρνε οχήματα και δεν πέρασε ποτέ από την Ελλάδα. Φιλε μου το γραφει οτι περασε Ελλαδα Εμεις οι παλιοτεροι το γνωριζουμε Edited May 28 by ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ
Αρακλειανός Posted May 28 Posted May 28 (edited) Το είχα χαζέψει πριν λίγο καιρό και το θυμόμουν, απλά εννοούσα ότι δεν πέρασε από Έλληνα πλοιοκτήτη που να το δραστηριοποιήσε στην Ελλάδα. Δίκο μου λάθος που δεν σκέφτηκα πως να το πω σωστά. Edited May 28 by Αρακλειανός
ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ Posted May 28 Posted May 28 3 hours ago, antonis molos said: Princess Paola στο πέρασμα της απο το Πέραμα. Εγιναν εργασίες και μετά απο κάποιο χρονικό διάστημα έφυγε με το όνομα TROPICANA. Βασικά το ίδιο με μετέπειτα ΓΕΩΡΓΙΟΣ κ ΜΠΑΡΙ ΕΞΠΡΕΣ μόνο που το τελείωσαν ως κλασικό ποστάλι Εδώ το έφερε ο Κυριακίδης με τη Sea Venture,αυτός που πήρε το ΤΑΫΓΕΤΟΣ γιά να το τελειώσει σαν κρουαζιερόπλοιο 1 minute ago, Αρακλειανός said: Το είχα χαζέψει πριν λίγο καιρό και το θυμόμουν, απλά εννοούσα ότι δεν πέρασε από Έλληνα πλοιοκτήτη και δεν δραστηριοποιήθηκε στην Ελλάδα. Δίκο μου λάθος που δεν σκέφτηκα πως να το πω σωστά. Έκανε κρουαζιέρες στην Καραϊβική
Recommended Posts