Jump to content
Shipfriends

Βλάβες Ε/Γ-Υ/Γ ΣΑΝΤΑ ΙΙΙ


Recommended Posts

Μηχανική βλάβη Ε/Γ-Υ/Γ ΄ΣΑΝΤΑ ΙΙΙ΄στη Κέρκυρα

Πηγη: ΥΕΝ

Απογευματινές ώρες της Παρασκευής 10/07/09, η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας ενημερώθηκε από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ ‘’ΣΑΝΤΑ ΙΙΙ’’ Ν. Κέρκυρας 572, ότι κατά την αναχώρηση του πλοίου από το λιμένα Κέρκυρας, με προορισμό το λιμένα Παξών, με 55 επιβάτες, παρουσιάστηκε βλάβη στην δεξιά κύρια μηχανή.

Το πλοίο επέστρεψε αυτοδύναμα στον λιμένα Κέρκυρας και του απαγορεύτηκε ο απόπλους μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και προσκόμισης σχετικού βεβαιωτικού από τον παρακολουθούντα Νηογνώμονα, ενώ οι επιβάτες προωθήθηκαν στον προορισμό τους με το Ε/Γ – Τ/Ρ ΄΄ΑΝΤΙΓΟΝΗ΄΄.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Μηχανική βλάβη Ε/Γ-Υ/Γ ΄ΣΑΝΤΑ ΙΙΙ΄

Πηγη: ΥΕΝ

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Κερκύρας, από τον πλοίαρχο του Ε/Γ- Υ/Γ «ΣΑΝΤΑ ΙΙΙ» Ν.ΚΕΡΚΥΡΑΣ 572 ότι κατά την εκτέλεση του προγραμματισμένου δρομολογίου από το λιμένα Κέρκυρας για το λιμένα Παξών με 92 επιβάτες, διαπιστώθηκε βλάβη στη αριστερή κύρια μηχανή.

Το ανωτέρω πλοίο κατέπλευσε ασφαλώς στο λιμένα Κέρκυρας, όπου απαγορεύτηκε ο απόπλους μέχρι επιθεωρήσεώς του, αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα Νηογνώμονα, ενώ οι επιβάτες προωθήθηκαν στον προορισμό τους με μέριμνα της εταιρείας.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Μηχανική βλάβη Ε/Γ-Ο/Γ «ΣΑΝΤΑ ΙΙΙ»

Πηγή: ΥΕΝ

Βλάβη στη δεξιά κύρια μηχανή παρουσιάστηκε, χθες στις 15.45, στο Ε/Γ-Υ/Γ «ΣΑΝΤΑ III» Ν.Κ. 572 το οποίο είχε αποπλεύσει στις 15.30 από το λιμάνι των Παξών με προορισμό την Κέρκυρα , με 13 επιβάτες.

Το πλοίο συνέχισε τον πλου με μειωμένη ταχύτητα, ενώ κατέπλευσε με ασφάλεια στο λιμάνι της Κέρκυρας στις 19.00 αντί της προγραμματισμένης ώρας 16.20.

Από την αρμόδια Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη και να προσκομιστεί βεβαιωτικό διατήρησης κλάσης από το Νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Απαγόρευση απόπλου Ε/Γ-Υ/Γ «ΣΑΝΤΑ ΙΙΙ»

Πηγή: ΥΕΝ

Χθες στις 17.15, η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας, ενημερώθηκε από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ «ΣΑΝΤΑ ΙΙΙ» Ν.Κέρκυρας 572 που εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο (Παξοί-Κέρκυρα) με δεκαεπτά (17) επιβάτες, ότι ενώ έπλεε σε απόσταση 5 ν.μ. από το λιμάνι της Κέρκυρας , είχαν παρουσιασθεί κραδασμοί στην αριστερή κύρια μηχανή του πλοίου.

Το «ΣΑΝΤΑ ΙΙΙ» κατέπλευσε ασφαλώς στις 17.45 στο λιμένα Κέρκυρας, όπου από το Κεντρικό Λιμεναρχείο απαγορεύτηκε ο απόπλους μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη και να προσκομισθεί βεβαιωτικό διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα το πλοίο Νηογνώμονα.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Μηχανική βλάβη «ΣΑΝΤΑ ΙΙΙ» στους Παξούς

Πηγή: ΥΕΝ

Μεσημβρινές ώρες τη Παρασκευή 15/07/11, η Λιμενική Αρχή Παξών ενημερώθηκε από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ «ΣΑΝΤΑ ΙΙΙ» Ν.Κ. 572, ότι είχε παρουσιασθεί βλάβη στην δεξιά κύρια μηχανή, ενώ εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Κέρκυρα για Παξούς, με ενενήντα δύο (92) επιβάτες, και έξι (06) άτομα πλήρωμα.

Το πλοίο κατέπλευσε στις 15:45 αυτοδύναμα στο λιμάνι των Παξών, ενώ από τη Λιμενική Αρχή, απαγορεύτηκε ο απόπλους, μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη και να προσκομιστεί σχετικό βεβαιωτικό από τον Νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

Οι επιβάτες προωθήθηκαν στους προορισμούς τους, με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Μηχανική βλάβη Ε/Γ-Υ/Γ «ΣΑΝΤΑ ΙΙΙ» στην Κέρκυρα

Πηγή: ΥΕΝ

Πρωινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας, ενημερώθηκε από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ «ΣΑΝΤΑ ΙΙΙ» Ν. Κέρκυρας 572, ότι ενώ εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Παξούς με προορισμό την Κέρκυρα, με 48 επιβάτες, παρουσίασε βλάβη στη δεξιά κύρια μηχανή.

Το «ΣΑΝΤΑ ΙΙΙ» κατέπλευσε αυτοδύναμα στο λιμάνι της Κέρκυρας, όπου του απαγορεύτηκε ο απόπλους από τη Λιμενική Αρχή Κέρκυρας μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη του και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης μετά από βλάβη από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα.

κλάσης μετά από βλάβη από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...