Jump to content
Shipfriends

Πυρκαγιά στο γκαράζ του Ε/Γ-Ο/Γ ATHARA


Recommended Posts

Εχει δικιο ο φιλος marritimo;)Επειδη βαριεμαι να μεταφραζω-γραφω:Dεβαλα το μεταφραστηρι του google να κανει την δουλεια(νοημα βγαινει παντως:P)

Ο φόβος και οργή είναι τα συναισθήματα που προκύπτουν από τις καταθέσεις των 124 επιβάτες του πλοίου dell'Athara, η Tirrenia πορθμείων που ταξιδεύει μεταξύ Γένοβα στο Πόρτο Τόρες, ο οποίος επέστρεψε χθες το βράδυ στην Λιγηρίας κεφαλαίου μετά από τις πυρκαγιές στην αναμονή. Δύο πρόσωπα erimaste ελαφρώς δηλητηριαστεί και να αντιμετωπίζεται στο νοσοκομείο.

Το πρωί, το κεντρικό πυροσβεστικής δήλωσε ότι λαμβάνει μέτρα για να "σχολαστικό shutdown" είναι, δηλαδή, την εκτέλεση των ημι-καμένα και διεξάγει την αποκατάσταση, με πολύπλοκες επιχειρήσεις με υψηλή συγκέντρωση των καυσίμων και των εύφλεκτων υλικών σε ένα πολύ μικρό διάστημα ως την αναμονή του πλοίου. Οι εργασίες - που πωλούνται και το λιμάνι της CULMV - προχώρησε μέχρι λίγο μετά τις 10 το πρωί, όταν η τελευταία ήταν φορτηγό που εξάγονται από την αναμονή, στο τέλος, τα φορτηγά θα φθαρεί περισσότερο από είκοσι. Ειδικότερα, οι πυροσβέστες έχουν τον έλεγχο των ζημιών από ένα τάνκερ που μεταφέρουν φυσικό αέριο, προσπαθούμε να καταλάβουμε εάν υπάρχει κίνδυνος έκρηξης.

Η τεχνική του λιμένα είναι ακόμα διεξάγουν έρευνα για την ανασυγκρότηση τους λόγους για την συμμετοχή.ΔΙΗΓΗΣΕΙΣ των επιβατών

"Φοβόμουν να πεθάνουν εκεί, είδα το σύνολο των καπνών συνεχίζει να αυξάνεται και δεν μπορούσαμε να βγούμε», λέει ο Ilenia Sussarellu? «Πρώτο - λέει Fortunata Ennas - μας είχαν πει ότι θα μπορούσε να επιλέξει εάν θα παραμείνει επί του σκάφους να κοιμηθεί ή να λάβει ένα ξενοδοχείο. Στη συνέχεια, υπήρξε η δεύτερη φωτιά. Ο καπνός ήρθε στη γέφυρα, όπου θα έπρεπε να πραγματοποιηθεί και στη συνέχεια θα αφεθεί να φωνάζω για να μας κάτω. "

Οι επιβάτες έχουν εκκενωθεί περίπου 1 το βράδυ: "Ο κυβερνήτης έχει καλή - είπε άλλο μάρτυρα - έχει ας διατηρήσουμε ηρεμία όταν την πρώτη φωτιά ξέσπασε, αλλά μόλις έφτασε στη Γένοβα θα πρέπει να έχουν ας κάτω. Αντί για αυτό πρέπει να μείνουμε εδώ. Εμείς, δεν ήταν μάσκες, ενώ το πλήρωμα είχε. "

«Το παράλογο πράγμα - άλλο επιβάτη είπε - είναι ότι είμαστε εμείς για την αύξηση του συναγερμού. Στο 21 ακούσαμε μια μυρωδιά καμένων και τότε είδαμε τον καπνό άνοδο. Στη συνέχεια, κάλεσε την αστυνομία και μας είπαν ότι δεν γνωρίζουν τίποτα. Στη συνέχεια επικοινώνησε με την πυροσβεστική υπηρεσία και δεν είχαν προειδοποιηθεί. Στο 22 έχουμε κάλεσε την πυροσβεστική υπηρεσία στο τηλέφωνο να μας πει για να κάθομαι καλά, διότι το πλοίο επιστρέφει στο λιμάνι.

Κατά πρώτον, το πυροσβεστικό σύστημα του οχηματαγωγού είχε καταφέρει να σβήσει τις φλόγες. Μετά την επιστροφή της και το άνοιγμα αερισμού, η φωτιά έχει διαλυθεί. "Ο μεγαλύτερος φόβος - Francesco Milita συμπεραίνει - που είχα στην ανοικτή θάλασσα. Σκέφτηκα για το τι μπορεί να συμβεί. Αλλά τώρα είναι θυμωμένοι. Δεν έχει να διατηρήσει το οχηματαγωγό στο κλειστό με το σύνολο των καπνιστών. Δεν μπορούν να λένε "ήταν ήρεμος και κοιμούνται καλά εδώ," όταν όλα τα πλοία είναι γεμάτα καπνό. Στείλαμε δύο ώρες μετά την άφιξη. Είναι κρίμα. "

Ολο το αρθρο εδω και ξεχωριστα οι εικονες

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...