Jump to content
Shipfriends

Ατύχημα στο Ε/Γ-Τ/Ρ «ΜΑΓΚΝΑ ΓΚΡΕΤΣΙΑ» εντός πλωτής δεξαμενής στο Πέραμα


Recommended Posts

Ατύχημα σε σκάφος εντός πλωτής δεξαμενής στο Πέραμα

Πηγη: ΥΕΝ

Κατά τη διαδικασία ανέλκυσης, χθες το απόγευμα, στην πλωτή δεξαμενή «ΠΑΝΟΡΜΙΤΗΣ» Ν.Π.100, η οποία ελλιμενίζεται μπροστά στο Ναυπηγείο ΨΑΡΡΟΥ στο Πέραμα, το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΜΑΓΚΝΑ ΓΚΡΕΤΣΙΑ» Ν.Π.11616 Ε/Γ-Τ/Ρ πλοίο έλαβε αριστερή κλίση με αποτέλεσμα να επακουμπήσει στην αριστερή πλευρά της δεξαμενής και να παρασυρθούν μαζί σε αριστερή μόνιμη κλίση περίπου είκοσι μοιρών (20ο). Άμεσα μέλη του ναυπηγείου προέβησαν σε ενέργειες επαναφοράς σε όρθια θέση των ανωτέρω ναυπηγημάτων, οι οποίες ολοκληρώθηκαν επιτυχώς πρώτες πρωινές ώρες σήμερα.

Από το δωδεκαμελές (12) πλήρωμα του Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφους τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι μια αλλοδαπή, η οποία μεταφέρθηκε στο ΘΡΙΑΣΙΟ Νοσοκομείο για ιατρικές εξετάσεις. Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ από τη Λιμενική Αρχή Περάματος, που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους και των δύο ναυπηγημάτων μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικών πιστοποίησης διατήρησης κλάσης και αξιοπλοϊας.

Edited by Panagia Ekatontapiliani
Link to comment
Share on other sites

Το MAGNA GRECIA του Ε. Πιστιολη ετοιμαζεται να κατηφορισει για Μαλδιβες μερια και προφανως εκανε μπιντεδακι, αλλα... η δεξαμενη απαγορευση αποπλου πρωτη φορα :eek: το ακουω B)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...