Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Χθες σημειώθηκε βλάβη σε μια εκ των μηχανών του Speedrunner II.. Το πλοίο έφτασε στο Πειραιά στις 18:10, δηλαδή με καθυστέρηση πάνω από 2 ώρες. Όπου δυσκολεύτηκε να δέσει αρκετά. Σχεδόν με τη τρίτη προσπάθεια τα κατάφερε, όταν του έκανε απάγκιο το Κνωσός Παλλάς, όπου μανουβράριζε και αυτό εκείνη τη στιγμή.

Η ανακοίνωση της εταιρείας για τη βλάβη:

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω βλάβης σε μια εκ των τεσσάρων μηχανών του πλοίου έχουν τροποποιηθεί τα ωράρια δρομολογίων του SPEEDRUNNER II την περίοδο 24/07/08 έως 28/07/08. Κατά την έκδοση των εισιτηρίων αυτά θα εκδίδονται αυτόματα με τα νέα ωράρια.

Σας ευχαριστούμε

Link to comment
Share on other sites

Εάν υποθέσουμε ότι αποκαταστάθηκε η βλάβη του Speedrunner II, τότε σήμερα καθυστέρησε στην άφιξη του στο Πειραιά κατά 2ωρες και 10 λεπτά. Αντί για τις 15:50 έφτασε στις 18:00.

Αργότερα βρήκε για κάποιο δοκιμαστικό στο Σαρωνικό, και επέστρεψε στο Πειραιά κατά τις 20:15.

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Βλάβη στον εργάτη του Ε/Γ – Ο/Γ – Τ/Χ «ΣΠΙΝΤΡΑΝΕΡ ΙΙ»

Πηγη: ΥΕΝ

Η Λιμενική Αρχή Θήρας ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ- Ο/Γ – Τ/Χ «ΣΠΙΝΤΡΑΝΕΡ ΙΙ» Ν.Π. 11767, ότι κατά τον απόπλου του από το λιμένα Θήρας για την εκτέλεση του προγραμματισμένου δρομολογίου για Ίο – Πειραιά, με 406 επιβάτες, παρουσιάστηκε βλάβη στο υδραυλικό σύστημα ανέλκυσης της άγκυρας (εργάτη).

Περί ώρα 21:00 κατέστη δυνατή η ανέλκυση της άγκυρας και μετά από προσκόμιση βεβαιωτικού του παρακολουθούντος Νηογνώμονα, επετράπη ο απόπλους για την εκτέλεση ενός μεμονωμένου πλου προς Ίο – Πειραιά.

Το πλοίο κατέπλευσε περί την 03:05 ώρα στο λιμένα Πειραιά, όπου, από την οικεία Λιμενική Αρχή, του απαγορεύτηκε ο απόπλους μέχρι επιθεώρησεώς του και οριστικής αποκατάστασης της βλάβης.

Το πλοιο εκτελεσε κανονικα σημερα το δρομολογιο του

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...