Jump to content
Shipfriends

Χρηματοδότηση για την επισκευή – ενεργοποίηση της μεγάλης πλωτής δεξαμενής στο Πέραμα


Recommended Posts

3_big.jpg

πηγη: Το ΥΕΝ.

Με κατευθυντήριες οδηγίες του Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη στο πλαίσιο υλοποίησης των στόχων της Εθνικής Λιμενικής Πολιτικής για την ενίσχυση της Ναυπηγοεπισκευής στην ευρύτερη περιοχή του Περάματος, λήφθηκε απόφαση του Δ.Σ. / Ο.Λ. Πειραιά για τη διάθεση πίστωσης 2.100.000 € περίπου για την εκτέλεση των απαραίτητων εργασιών επισκευής της μεγάλης πλωτής δεξαμενής στο Πέραμα. Με την απόφαση αυτή επιλύεται οριστικά ένα από τα σημαντικότερα αιτήματα των επαγγελματιών και των εργαζομένων του κλάδου Ναυπηγοεπισκευής του Πειραιά, που σε συνδυασμό με τις ήδη υλοποιούμενες παρεμβάσεις στην ΝΕΖ (επέκταση θαλασσίου μετώπου, μητρώο, μακροχρόνιες μισθώσεις χερσαίων χώρων για την εκτέλεση επενδυτικών σχεδίων, ανάπλαση περιοχών Δραπετσώνας κ.λ.π) διασφαλίζεται ο εκσυγχρονισμός της παραπάνω δραστηριότητας που είναι ζωτικής σημασίας για την ευρύτερη περιοχή του Πειραιά και την Εθνική Οικονομία.

Link to comment
Share on other sites

η παραπανω ειδηση υπαρχει στο site του ΥΕΝ, υπαρχει σε αρκετα ειδησεογραφικα sites, αλλα ΔΕΝ υπαρχει στο site του ΟΛΠ Α.Ε (30/8 η ανακοινωση του ΥΕΝ, 28/8 τελευταια ενημερωση των Δελτιων Τυπου) . Οι μετοχοι μιας εισηγμενης εταρειας μαθαινουν το επενδυτικο της πλανο απο δηλωση του εκπροοσωπου του βασικου μετοχου.

Εστω και ετσι ανορθοδοξα μπραβο, καιρος ηταν. Ελπιζω συντομα να γινουν οι παρεμβασεις, γιατι και σε ενα απειρο ματι φαινεται οτι η μεγαλη Δεξαμενη του περαματος ποναει.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...