Jump to content
Shipfriends

Δεν παμε τελικα κρουαζιερα με τον Αποστολο Παυλο


Recommended Posts

agpaylos.gif

πηγη: Η Ελευθεροτυπια

Αυτοκάθαρση... για την κρουαζιέρα

Σε ματαίωση οδηγείται η ιερή κρουαζιέρα που διοργάνωσε η Εκκλησία με αφορμή τον μαθητικό διαγωνισμό για τον Απόστολο Παύλο. Χθες στη συνεδρίαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου αποφασίστηκε με πρόταση του αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου «να τροποποιηθεί το πρόγραμμα των σχετικών εκδηλώσεων εξαιτίας του υψηλού κόστους».

Ενδεικτικό του κλίματος που προκάλεσε το «ιερό ρουσφέτι» της κυβέρνησης είναι ότι εντός της συνεδρίασης ένας από τους νέους ιεράρχες μίλησε, σύμφωνα με πληροφορίες, για «δημοσιογραφική αλητεία». Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Ιεράς Συνόδου μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως Ανθιμο, μπορεί να γίνει κάποια εκδρομή με τρένο ή να οργανωθεί κάποιο άλλο πρόγραμμα. Η ουσία είναι ότι ο αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, αντιλαμβανόμενος την κριτική που υπέστη, αποφάσισε να προτείνει την αλλαγή του προγράμματος, κάτι που σημαίνει ματαίωση της κρουαζιέρας.

Ο βουλευτής του ΣΥΝ, Γιάννης Δραγασάκης, σε επίκαιρη ερώτηση που απηύθυνε στην υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης Φάνη Πάλη-Πετραλιά και θα συζητηθεί αύριο στη Βουλή, ζητάει να μάθει εάν έχει υπογραφεί προγραμματική συμφωνία μεταξύ του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης και της Εκκλησίας της Ελλάδος και ποιος φορέας επέλεξε τη συγκεκριμένη εταιρεία για την πραγματοποίηση της κρουαζιέρας. Τέλος, ρωτά πόσα χρήματα θα στοιχίσει η κρουαζιέρα και από ποιον κωδικό του προϋπολογισμού και υπέρ ποίου δικαιούχου συγκεκριμένα εκταμιεύτηκαν τα χρήματα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...