Jump to content
Shipfriends

Μηνα, πες αλευρι, το US Coast Guard σε γυρευει...


Recommended Posts

MINOS_KYRIAKOU_2.gif

Συμφωνα με σημερινο δημοσιευμα της Tradewinds, οι Α' και Β' Μηχανικος του πλοιου της Athenian Carriers, Captain X Kyriakou, συμφεροντων του προεδρου της "οικογενειας του ΑΝΤ1" προκειται την επομενη εβδομαδα να εμφανιστουν ενωπιον Αμερικανικου δικαστηριου σαν επακολουθο της αποφασης του US Coast Guard να προχωρησει σε κατηγοριες εναντιον των ναυτικων(in personam) λογω -οπως ισχυριζεται το US Coast Guard- παρανομης ριψης αποβλητων του oily water separator στη θαλασσα.

Ολα τα παραπανω σαν επακολουθο καρφωματος απο αγνωστη(?) πηγη προς τις Αμερικανικες αρχες οτι το συγκεκριμενο πλοιο προεβαινε κατ' εξακολουθησιν σε αυτην την πρακτικη. Οι Αμερικανικες αρχες αυτην τη στιγμη ερευνουν την πιθανοτητα να κινηθουν εναντιον τοσο της πλοιοκτητριας εταιρειας του πλοιου με βαση τις νησους Μαρσαλ, αλλα και τις εταιρειες Athenian Tankers και Athenian Sea Carriers συμφεροντων Κυριακου και με βαση την Αθηνα.

Για να το κανουμε πιο λιανα, η κατηγορια που απευθυνεται εναντιον των ναυτικων ειναι η παραποιηση του Oil Record Book(Parts I & II) του πλοιου ωστε να καλυφθει η παρανομη ριψη, οσο και η εγκατασταση ενος παρανομου αγωγου στο separator ωστε να ριπτονται τα αποβλητα στη θαλασσα. Αυτο που προσπαθουν να κανουν προφανως οι Αμερικανικες Αρχες ειναι να διερευνησουν/αποδειξουν οτι ολες αυτες οι πραξεις εγιναν υπο τις οδηγιες/ανοχη/συγκαληψη των πλοιοκτητων/διαχειριστων.

Ουτε ψυλλος στον κορφο των εμπλεκομενων...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...