Jump to content
Shipfriends

Συνέχεια στη ΝΑΤΟϊκή άσκηση, με άγρυπνο το βλέμμα...


Recommended Posts

MPSvc.gif

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η άσκηση του ΝΑΤΟ, στη βάση του Αράξου, αλλά και στη θαλάσσια περιοχή του Πατραϊκού Κόλπου, αφού, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ραντάρ έχουν τοποθετηθεί και στο Κεντρικό Λιμεναρχείο της Πάτρας, πέρα από τα συστήματα παρακολούθησης εναέριας κυκλοφορίας, σε Άραξο και Ανδραβίδα.

Η άσκηση εξελίσσεται κάτω από πλήρη μυστικότητα και με αυστηρά μέτρα ασφαλείας στις στρατιωτικές μονάδες, ενώ βοηθητικά στην εξασφάλιση των συνθηκών ασφαλείας φαίνεται να δρα και η Κρατική Ασφάλεια της Πάτρας, σε συνεργασία με την Ασφάλεια του Κεντρικού Λιμεναρχείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί της Κρατικής Ασφάλειας έχουν αναλάβει αυτές τις ημέρες ειδικές εντολές για στενή παρακολούθηση πιθανών υπόπτων για κινήσεις διαμαρτυρίας ή ακόμη και δολιοφθορές στις στρατιωτικές βάσεις ή στην περιοχή του λιμανιού.

Έτσι, υπάρχει διακριτική παρακολούθηση κυρίως αλλοδαπών ατόμων, που έχουν συνδεθεί με ακραίες απόψεις και οργανώσεις, αλλά και μουσουλμάνων, που διαμένουν στην περιοχή.

Η άσκηση συνεχίζεται μέχρι και την ερχόμενη Πέμπτη και τα μέτρα ασφαλείας περιλαμβάνουν αθρόες προσαγωγές αλλοδαπών υπόπτων στην Ασφάλεια, για εξακρίβωση και προληπτικά μέτρα.

πηγη: Η Σημερινή

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...