Jump to content
Shipfriends

ΤΟΝΟΥΣ ΕΝΤΕΚΑ ΓΕΜΑΤΟ ΜΕ ΧΑΣΙΣΙ ΜΥΡΩΔΑΤΟ


Recommended Posts

"ΣΙΚΑΓΟ" ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ

Τρελή καταδίωξη στο λιμάνι της Πάτρας και ανταλλαγή πυροβολισμών ανάμεσα σε καταζητούμενο αλλοδαπό και λιμενικούς. Λίγο νωρίτερα ο συνεργός του είχε συλληφθεί για εμπορία ναρκωτικών ουσιών. Θρίλερ μπροστά στα μάτια των Πατρινών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Patranews.gr όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 10 το βράδυ. Άνδρες του λιμενικού εντόπισαν σε διερχόμενο αυτοκίνητο ποσότητα ναρκωτικών ουσιών (πάνω από 40 κιλά χασίς):D και συνέλαβαν έναν Αλβανό υπήκοο και στην συνέχεια εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη του συνεργού του ο οποίος διέφυγε αμέσως μετά.

Ο συνεργός του αλλοδαπού όμως ήταν ένοπλος και ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών που συγκλόνισε το λιμάνι της Πάτρας σε μια, ουσιαστικά, ώρα αιχμής. Το τρελό ανθρωποκυνηγητό συνεχίστηκε και πέρασε μέσα από τον Μώλο της Αγίου Νικολάου.

Το δεύτερο άτομο αναζητείται ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

πηγη: PatraNews

Link to comment
Share on other sites

για να καταλαβετε καλυτερα, η αγιου νικολαου που αναφερει ειναι η γνωστη περατζαδα. η προβλητα που ξεκινα απο τον ΟΣΕ (θεσεις 4-9).

ετσι αναμεσα σε νεολαια που εκανε τη βραδυνη βολτα και ερασιτεχνες ψαραδες και λοιπους ανυποψιαστους βγηκαν τα σιδερικα.

δειτε και την ανακοινωση του ΥΕΝ

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...