Jump to content
Shipfriends

"Πλοίο του 2006" το «Costa Classica»


Recommended Posts

Το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο «Costa Classica» της Costa Crociere βραβεύτηκε ως το «Πλοίο του έτους 2006» από τον ταξιδιωτικό οργανισμό Lufthansa City Center (LCC) στο Αμβούργο, κατά τη διάρκεια κρουαζιέρας στην οποία συμμετείχαν Γερμανοί, Αυστριακοί ταξιδιωτικοί πράκτορες και δημοσιογράφοι. Επισημαίνεται ότι ο οργανισμός Lufthansa City Center, που εδρεύει στη Γερμανία, αποτελεί μία αλυσίδα ταξιδιωτικών πρακτορείων με 540 γραφεία σε 60 χώρες παγκοσμίως και 300 στη Γερμανία. Tο «Costa Classica» με αφετηρία την πόλη Κίελο της Γερμανίας πραγματοποιεί 9-14ήμερες κρουαζιέρες που περιλαμβάνουν τη Βαλτική Θάλασσα, τα νορβηγικά φιορδ, τα νησιά Σπιτσμπέργεν (Spitzbergen Ιslands) και το Βόρειο Ακρωτήρι (Cape North).

Η Costa επέλεξε το Κίελο προκειμένου να προσφέρει έναν σταθμό επιβίβασης και αποβίβασης στους Γερμανούς επιβάτες της, ενώ καλωσορίζει και ταξιδιώτες άλλων εθνικοτήτων. Το καλοκαίρι 2006 η Costa δημιούργησε ένα πραγματικό ορόσημο με την ταυτόχρονη τοποθέτηση των πλοίων «Costa Classica» και «Costa Magica» στη Βόρεια Θάλασσα, μαζί με το «Costa Atlantica» που είχε τοποθετήσει προηγουμένως.

Για τη βελτίωση των υπηρεσιών στους επιβάτες της, η «Costa Crociere» υπέγραψε συνεργασία με την εταιρεία Cinecitta Entertainment Spa για την παραγωγή των shows που θα παρουσιάζονται στα πλοία της, αλλά και για όλο τον τομέα «διασκέδαση» κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας.

πηγη: Το Κερδος

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...