Jump to content
Shipfriends

harisvoutsinos

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  1. τελειο!συπερ φανταστικο νησσος χιος!ομως μηπως θα μπορουσες να σκεφτεις να βαλεις και πορτες στα πλοια σου μιας και στο vehicle simulator μας δινεται αυτη η δυνατοτητα?
  2. φιλε nissos xios την αγορασμενη εκδοση εχω..και προς θεου δεν ηθελα σε καμια περιπτωση να κατακρινω το μοντελο...
  3. ρε φιλε καταρχιν τα μοντελα σου θα ηταν πολυ καλυτερα αν οι τσιμινιερες των πλοιων δεν ηταν σαν ζελατινες :/ και αν δεν περνανε τοση κλιση στις στροφες..αλλα απο σχεδιαση δεν παιζοντε
  4. φιλε το πλοιο ειναι τελειο..ομως εχω μια απορια οταν ας πουμε πλειε σε εντελως ηρεμη θαλασσα κουνιετε λιγο περα δωθε..μπορει καποιος να με βοηθησει?
  5. σε ευχαριστουμε που μας χαρισες το καλυτερο κατα την γνωμη μου (και κατα πολλων) πλοιο τησ ακτοπλοιας μας το οποιο εψαχνα πολυ καιρο..ειναι τελειο!
  6. φιλε μου ενα εχω να σου πω:ναι εχεις παντα την υγεια σου και να μας χαριζεις απιστευτα μοντελα οπως αυτα..παρατιρω ομως κατι..ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπενει στον κοπο να σου πει ουτε ευχαριστω..σε εσενα που αντι να βγεις καμοια βολτα εξω καθησες και ευτιαξες αυτα τα αριστουργιματα!604 downloads..τοσα ατομα..αμα δεν εχει κανενας συνιδηση των πραξεων του την εχω εγω..σου λεω ευχαριστω ακομα μια φορα και εκ μερους ολων αυτων που καθονται και απολαμβανουν τους ΔΙΚΟΥΣ σου κοπους αναισθητα..
  7. παιδια και εγω εχω προβληματακι μου βγαζει στον χαρτη αλαμπουρνεζικα τι να κανω?αν γινεται να απαντησετε για να ειμαστε ολοι ικανοποιημενοι
×
×
  • Create New...