Jump to content
Shipfriends

kamiza

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

About kamiza

  • Birthday 04/30/1983

Uncategorized

  • Location
    μεσα στα κυμματα
  • Interests
    πορθμεια

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. αν το λαβουμε καθαρα εφο[λιστικα και σαν κινηση βιοσιμη και σχετικα απλη??? απλα θελω να δω κατα την γνωμη ολλων αυτην τη στιγμη ποια γραμμη ειναι η ποιο αξιοπιστη γιαεπενδυση και να αναλυσουμε τους λογους πισω απο αυτο, π.χ ειναι καθαρα ο προορισμος που κρινει την επιτυχια μιας γραμμης ή τα πυκνα δρομολογια? τι κανει μια γραμμη να αναπτυχθει? η εξελιξη του προορισμου τουριστικα η η συνγρονη γραμμη μπορει να συμβαλει στην αναπτυξη νεων προορισμων? τελος υποθετικα παντα να τοποθετισουμε τι καραβακι μας shipfrieds 1(αμφιδρομο) και το shipfriends 2 εγ/ογ κλειστου τυπου στις καλυτερες γραμμες.... ενδιαφερον δεν ειναι?
  2. Ποια γραμμη πιστευετε αυτην τη στιγμη ειναι η καταλληλοτερη για να επενδυσει καποιος βαζοντας πλοιο? ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ πορθμεια πχ μαρμαρι ραφηνα,αιδηψος αρκιτσα κτλ Γραμμες πχ ανδρο τηνο μυκονο κτλ
  3. ναι σωστα,απλα η απορια μου ειναι επειδη δεν γνωριζω και πολλα,, αν σε μια γραμμη υπαρχει κοινοπραξια και καποιος θελει να βαλει πλοιο ειναι αναγκασμενος να μπει στην κοινοπραξια? η μπορει να δουλεψει και μονος του?
  4. η γραμμη ανηκει στην κοινοπραξια? δηλαδη αλλος δεν μπορει να μπει να κανει δρομολογια? οπου υπαρχει κοινοπραξια δεν μπορει να δουλεψει καποιος εκτος κοινοπραξιας?
  5. αν ερχοταν κ αλλο πλοιο στην γραμμη το χειμωνα τι θα γινοταν? υπαρχει αρκετη κινηση? η θα εμπαινε και αυτο στην κοινοπραξια και θα δουλευε κυκλικα?
  6. καλησπερα σε ολους, μηπως θα μπορουσε καποιος να μου εξηγησει τι ακριβως ειναι το Σ.Α.Σ και τι κανει??? ενταξει εχω παρει μια ιδεα ηδη,η απορια μου ειναι η εξης, εχω ενα πλοιο πχ ε/γ ο/γ κλειστου τυπου και θελω να το βαλω σε μια γραμμη, τι κανω?
×
×
  • Create New...