Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Μηχανική βλάβη του ΕΓ-ΔΡ Οδηγήτρια στην Ουρανούπολη

Quote

Μηχανική βλάβη παρουσίασε, πρωινές ώρες χθες, το Ε/Γ-Δ/Ρ σκάφος «ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ» Ν.Ι. 328, ενώ εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο, με 101 επιβάτες, από τον λιμένα Δάφνης Αγίου Όρους στον λιμένα Ουρανούπολης Χαλκιδικής.

Συγκεκριμένα, το Ε/Γ-Δ/Ρ σκάφος παρουσίασε ένδειξη βλάβης στην αριστερή κύρια μηχανή. Από το Α' Λιμενικό Τμήμα Ουρανούπολης του Λιμεναρχείου Ιερισσού, απαγορεύτηκε ο απόπλους του «ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ», μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από το νηογνώμονα.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Μηχανική βλάβη του Ε/Γ- Δ/Ρ Οδηγητρια στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής

Quote

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ουρανούπολης από τον κυβερνήτη του Ε/Γ-Δ/Ρ ''ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ'' Ν.Ι. 328, το οποίο εκτελούσε το προγραμματισμένο δρομολόγιο ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ -ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΟΡΟΥΣ ,ότι κατά τη διάρκεια του πλου, παρουσιάστηκε ένδειξη βλάβης στη δεξιά κύρια μηχανή. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ασφαλής αποβίβαση των 17 επιβατών στην Ιερά Μονή ΔΟΧΕΙΑΡΙΟΥ και το ''ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ'' επέστρεψε με τη χρήση της αριστερής κύριας μηχανής στον λιμένα Τρυπητής Χαλκιδικής, όπου προσέδεσε με ασφάλεια.

Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Ουρανούπολης του Λιμεναρχείου Ιερισσού απαγορεύτηκε ο απόπλους του ανωτέρω Ε/Γ- Δ/Ρ πλοίου μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Απαγόρευση απόπλου του Ε/Γ-Δ/Ρ Οδηγήτρια στην Ουρανούπολη

Quote

Τις πρωινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ουρανούπολης από τον κυβερνήτη του Ε/Γ-Δ/Ρ “ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ” Ν.Ι. 328, το οποίο εκτελούσε το προγραμματισμένο δρομολόγιο από Ουρανούπολη Χαλκιδικής προς τη Δάφνη Αγίου Όρους, ότι, κατά τη διάρκεια του πλου, παρουσιάστηκε ένδειξη βλάβης στην αριστερή κύρια μηχανή. Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε ασφαλής αποβίβαση των πενήντα επτά επιβατών στην Ιερά Μονή Ζωγράφου και το “ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ” επέστρεψε με τη χρήση της δεξιάς κύριας μηχανής στο λιμάνι της Ουρανούπολης, όπου προσέδεσε με ασφάλεια.

Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Ουρανούπολης του Λιμεναρχείου Ιερισσού απαγορεύτηκε ο απόπλους του εν λόγω Ε/Γ-Δ/Ρ πλοίου μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον νηογνώμονα που παρακολουθεί το πλοίο.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...