Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Μηχανική βλάβη Ε/Γ- Δ/Ρ «ΣΟΦΙΑ» στην Ιερισσό

Πηγή: ΥΕΝ

Χθες στις 15.00, η Λιμενική Αρχή Ιερισσού, ενημερώθηκε από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Δ/Ρ «ΣΟΦΙΑ» Ν.Ι. 136, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο το λιμάνι Ουρανούπολης προς τα λιμάνια Αγίου Όρους, ότι είχε παρουσιασθεί μηχανική βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή, με είκοσι ένα (21) επιβάτες.

Το πλοίο κατέπλευσε αυτοδύναμα στο λιμάνι της «ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΜΟΝΙΤΟΥ» όπου αποβίβασε με ασφάλεια τους επιβάτες προκειμένου προωθηθούν στον προορισμό τους με το Ε/Γ – Ο/Γ «ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ» Ν.Π. 10553 της ίδιας εταιρείας.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή, απαγορεύτηκε ο απόπλους του «ΣΟΦΙΑ», μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη και να προσκομιστεί σχετικό βεβαιωτικό από τον Νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 years later...

Μηχανική βλάβη στο Ε/Γ-Δ/Ρ Σοφια στην Ιερισσό στις 26/6/16

Quote

 

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ιερισσού, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από την πλοίαρχο του Ε/Γ–Δ/Ρ “ΣΟΦΙΑ” Ν. Ιερισσού 136,  για μηχανική βλάβη του πλοίου στην ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα τιμονιού κατά τον κατάπλου του στην Ι.Μ. Αγίου Παντελεήμων Α.Ο..

Ανωτέρω πλοίο αφού κατέπλευσε στον ανωτέρω λιμένα αποβίβασε με ασφάλεια τους επτά (07) επιβάτες.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή επετράπη ο απόπλους ενός μεμονωμένου πλου κενό επιβατών για ασφαλή λιμένα Ουρανούπολης, ενώ με τον κατάπλου στον ανωτέρω λιμένα απαγορεύτηκε ο απόπλους του μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης σχετικού βεβαιωτικού αξιοπλοΐας.

 

Πηγή: ΥΕΝ

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...