Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

H Seven Island Cruises ανήκει στα αδέλφια Κώστας και Σπύρος Κτενάς που εδώ και 35 χρόνια τώρα ασχολούνται με τις ημερήσιες κρουαζιέρες στη Λευκάδα. Στο στόλος της διαθέτει τέσσερα πλοία, τα όποια είναι το Μακεδονία Παλλάς, το Ίκαρος Παλλάς, το Dolphin 1 και το Ionian Princess

 

Έχει τέσσερις διαφορετικές εκδρομές μια για κάθε πλοίο της.

Η ημερήσια εκδρομή της Λευκάδας γίνεται με το Μακεδονία Παλλάς που αναχωρεί από το λιμάνι του Νυδριού Λευκάδος όπου ταξιδεύει γύρω από τις ακτές της Λευκάδας με προορισμό την παραλία Εγκρεμνοί. Επόμενη στάση το μαγευτικό Πόρτο Κατσίκι και στη συνέχεια στο Φισκάρδο της Κεφαλλονιάς. Έπειτα ακολουθεί στάση στην Ιθάκη. Η σπηλιά Παπανικολής που βρίσκεται στο Μεγανήσι Λευκάδος, το νησί του Ωνάνη το Σκορπιό. Περίπλους των νησιών Σκορπίδι Σπάρτη και Μαδουρί και επιστροφή στο Νυδρί.

 

Η ημερήσια εκδρομή της Ζακύνθου γίνεται με το Ίκαρος Παλλάς που αναχωρεί από την πόλη της Ζακύνθου με πρώτη στάση το μαγευτικό Ναυάγιο. Στη συνέχεια πάει στην παραλία Ξίγια, μετά στις Σπιλιές και επιστρέφει στην πόλη της Ζακύνθου.

 

Εξπρές εκδρομή με το Ionian Princess από το λιμάνι της Βασιλικής Λευκάδος και ταξιδεύουμε γύρω από τις ακτές της Λευκάδας με προορισμό την παραλία Εγκρεμνοί και το Πόρτο Κατσίκι. 

 

Και τέλος με το Dolphin 1 υπάρχει η δυνατότητα να διοργανώσετε την δική σας κρουαζιέρα στα όμορφα νερά της Λευκάδας. Επιλέγετε τα μέρη που θέλετε να δείτε με το γυάλινο πάτο.

Edited by proud_ionian
tag
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 6 months later...
  • 2 years later...

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κ. Κώστα Κτενα, η Seven Island Cruises κατασκευάζει 2 νέα ημεροπλοια τα οποία θα έχουν έδρα την Λευκάδα. Τα πλοία θα πάρουν τα ονόματα Λευκάδα Παλλάς και Ελλάδα Παλλάς με ημερήσιες κρουαζιέρες για Πάργα Παξους Αντιπαξους και τον γύρο του νησιού. Οι κρουαζιερες θα ξεκινήσουν τον Ιούνιο του 2021. Τα νεα πλοια είναι ταχύπλοα 27 και 35 μετρα αντίστοιχα και θα αναπτύσσουν ταχύτητα 25 κόμβους.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...
  • 1 year later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...